hur du håller din kindergartner friska

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-08
Skickar ditt barn till skolan för första gången som en kindergartner kan växla mellan spännande och skrämmande. Att släppa taget fysiskt och känslomässigt är nog en större justering för mamma och pappa än kindergartner, särskilt om de gått i förskoleklass.

Men detta år med influensan skymtar vid horisonten, har skolan potential orsakar ytterligare hälsofrågor för ditt barn och din familj. Här är 3 saker du kan göra dagligen för att hjälpa dig och din kindergartner vistelse väl.
1
prata om potentiella problem och vad de kan göra för att hjälpa -. . En 5 eller 6 år gammal är tillräckligt sofistikerad för att förstå en mycket. Låt dem veta att de kan minska antalet bakterier, och därmed deras möjligheter att bli sjuk och saknade roliga aktiviteter genom att tvätta händerna ofta och öva andra beteenden som begränsar spridningen av bakterier. Att ge dem en känsla av kontroll över en så viktig fråga är ett verkligt positivt för alla inblandade.

Lyckligtvis några av de super hjältar på olika barnvänliga kanaler talar också om hur coolt det är att praxis god hygien. Så höra från mer än mamma och pappa fungerar som kraftfull förstärkning.

Ge dem en förklaring om varför och hur dessa beteenden minska spridning av bakterier. Några från den gamla skolan skulle kunna hävda att någon förklaring behövs. Och de skulle ha rätt. Men en förklaring kommer att gå långt för att motivera ditt barn att göra det när du inte är precis där bredvid dem säger åt dem att göra det.

Ge hand sanitizer och vävnader för sin ryggsäck, bilen, dans och gymnastik påse så att de alltid kan praxis god hygien och visa andra att göra detsamma.
2.
Modell goda vanor-Vem var det som sagt tala är billigt? Jo det är sant. Talar om den är bra, men om vad du säger är sant, än modellering det är tusen gånger bättre. När ditt barn kommer i från skolan eller någon annanstans, tvätta händerna med dem. Låt dem se (eller höra) du tvätta din hand varje gång efter att ha använt toaletten, före måltid, och till och med innan läggdags. Modeling verkligen kommer frågan
3
lever som man lär-Nu när du har förklarat att täcka en nysa med en arm i stället för en hand håller innehöll bakterier. . Och att med hjälp av en vävnad för hostar eller nyser håller bakterier och virus blir luftburna och att när en vävnad används för att kasta bort det utan ytterligare kontakt är det viktigt att detta blir normen för alla vuxna i huset alltför
Gör ett spel av det, ge ett litet pris (kan vara en kram, kyss, eller klistermärke) för den familjemedlem som är den mest konsekventa till praktiserande dessa grundläggande regler om hygien. Du kommer att häpna när kindergartner börjar påminna om att du har glömt en sak eller en annan (och det kommer inte ta lång tid). Hela din familj kommer att vara friskare grund av det. Och förhoppningsvis stället för att sprida bakterier i år kommer din kindergartner bli starten för spridning av god hygien vanor till alla de möter.

Tips och varningar


 • Ett utmärkt HEPA luftrenare att bli din kindergartner partner vid god hälsa erbjuds av PurerAir. com-- den HealthMate luftrenare. Se den nu på http://purerair. com/healthmate_hm400. html


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man hittar en utvecklande barnläkare

  Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för framfall pålar under graviditeten?
 • Effekten av Benadryl under graviditeten
 • rättsmedel för värmevallningar & nattliga svettningar
 • kalendern metoden för familjeplanering
 • hjärtvänlig fakta
 • hur de kan förmedla en färg blindtest
 • hur man använder äppelcidervinäger
 • rättsmedel för analfissurer
 • Adderall hos barn
 • hur man kan övervinna graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com