hur lätt symtom på kräkningar och diarré hos barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-05
Kräkningar och diarré hos barn kan uppstå efter en virus, bakterier som har ingått ditt barns systemet, en parasit eller äta för mycket av godis. När barn har diarré och kräkningar, det är tufft att alltid veta vad som är till hjälp för sina symtom. Korta att ta dem till läkare varje gång de är sjuka, är det svårt att veta vad som är bra att barn som inte kan alltid berätta hur de känner. Här är några tips för att lätta ditt barns symtom på kräkningar och diarré hemma och hålla ett öga på sitt vätskeintag för att förhindra uttorkning.

Du behöver:
sjukt barn
. Specifik medicin för ungarnas krämpa.
tesked .
strösocker.


1.
När ditt barn har symptom för kräkning och diarré är det viktigt att fylla på hans vätskor ofta. Konsekvent kräkning och diarré kan leda till uttorkning. Dehydrering inträffar när kroppen förlorar för mycket vätska. Tecken på uttorkning är: viktnedgång, inte kissar så ofta som vanligt, muntorrhet, insjunkna ögon, inga tårar när gråter, och /eller hud som inte fjädra tillbaka som vanligt. Att fylla på ditt barns vätskeintag vid kräkningar och diarré, prova att ge honom vatten, popsicles, juicer, och tydliga buljonger. Ett annat bra botemedel för att ersätta viktiga vätskor är att ge ditt barn Pedialyte. Pedialyte sätter salt, socker, och kalium tillbaka till ditt barns system som gått förlorat genom kräkningar och diarré. Tänk bara på att bara ge vätska i små mängder om ditt barn är kräkningar och inte hålla vätskor ner. Använd en medicin kopp, en dropper, eller en sked att hålla reda på ditt barns vätskeintag och hjälpa honom att ta små klunkar åt gången.
2.
Enkel symtom på diarré och kräkningar med stärkelserika, mild mat. Se till att ditt barn inte har kräkningar ett par timmar före tillförsel av livsmedel, men han kan äta, om han bara har haft tecken på diarré. Snarare än att ge ditt sjuka barn sockrade eller gödning livsmedel, försök att erbjuda honom mat såsom ris, vanligt spannmål, bröd, rostat bröd och kex. Du kan ge ditt barn smör eller margarin i små mängder på rostat bröd eller kex, men försök att bara ge intetsägande mat till ditt barn att börja med. Om ditt barn håller dessa livsmedel ner, kan du införa bananer och äpplen för att binda ditt barns diarré upp lite. Håll uppmuntrande klara vätskor som tidigare även om barnet tas i livsmedel. Det är vätskor som kommer att hålla ditt barn från att bli uttorkad, inte maten, så det är viktigt att uppmuntra ditt barn att dricka ofta. Vid denna punkt, kan ditt barn dricka ur en vanlig kopp snarare än att mäta hans vätskor med en medicin kopp, dropper, eller sked.
3.
Försök att inte ge ditt barn läkemedel mot diarré eller kräkning såvida inte instruktioner från en läkare. Kräkningar och diarré brukar tyda på ett virus i vilka läkemedel inte är nödvändiga och oftast kommer inte att fungera. Ge ditt barn medicin i onödan skulle kunna orsaka mer skada än nytta. Om du blir bekymrad över mängden diarré eller kräkningar ditt barn har, gör en tid för att se en barnläkare eller ta ditt barn till akuten. En läkare kan ordinera en anti-illamående medicin som Tigan stolpiller. Men aldrig ge ditt barn denna eller någon annan rektalt om inga andra instruktioner av din läkare. Du kan dock ge ditt barn Motrin eller Tylenol mot feber om de inträffar eller andra typer av organ värk eller smärta ditt barn kan ha. De gör OTC (over-the-counter) Pepto Bismol tuggtabletter för barn, men många barnläkare rekommenderar borta från OTC behandlingar för diarré och kräkningar på grund av möjliga allergier, onödigt medicinering ditt barn, eller möjligheten av kräkningar mer på grund av medicinering intag. Var noga med att prata med din barnläkare innan du ger ditt barn något mot diarré eller kräkningar medicinering.

tips och varningar


 • i tveksamma i att behandla ditt barns kräkningar och diarré, ta honom för att se en barnläkare så snart som möjligt.
 • Om kräkning och diarré kvarstår i mer än ett par timmar, ta ditt barn att se hans barnläkare.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:humant papillomvirus graviditet typer

  Relaterade artiklar


 • Hur man överlever en karantän
 • Vad innebär det att upptäcka?
 • svampinfektion spik infektioner hos barn
 • hosta hos spädbarn
 • Vilka är farorna med falska garvning lotion?
 • hur du gör dina ögonfransar att växa
 • social trygghet lista handikappande villkor
 • hälso-och sjukvård för äldre amerikaner
 • social inlärning ändring teori beteende
 • den genomsnittliga höjden för kvinnor i olika länder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com