hur man hittar en utvecklande barnläkare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-08
Developmental barnläkare fokusera sin uppmärksamhet på flera områden inom utvecklingen av sina unga patienter, förutom fokus på barnets hela historia och hans samspel med familj och kamrater.

De är styrelse-certifierade, vilket innebär att de har alla utbildningen av en regelbunden barnläkare, plus ytterligare två till tre års specialiserad utbildning i barns utveckling och beteende.

sina patienter har ett brett spektrum av frågor, däribland: Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder, autism och andra sjukdomar utveckling, lärande störningar, depression och sjukdomar vana (t. ex. Tourettes syndrom). De har också hand om patienter med talrubbningar, patienter med hjärnskador eller svårigheter med koordinationen och rörelse planering (processen i hjärnan talar olika kroppsdelar vad man ska göra och vart man vänder).

På första besök, räkna med en mycket grundlig utvärdering, djupdykning i moderns graviditet och barnets vanor i fråga om att äta, sova, interaktion med andra och beteende i olika miljöer. Räkna med läkaren att försöka interagera med ditt barn flera gånger och vid upprepade besök.

Var medveten är det oftast en lång väntan för att få i gång du ringer för det första besöket. Ha tålamod. Be kontoret att rekommendera vissa läsa eller annat material för att utbilda din familj om ämnet

Du behöver:. .
Telefon
Internet.


1.
Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se om du behöver ha en remiss från din barns läkare för att besöka ett utvecklingsperspektiv barnläkare som skall täckas under din försäkring.

Om du inte har försäkring, följa de andra stegen att hitta en bra utvecklings barnläkare och kallar deras kontor ändå. Många läkare, speciellt bra, försöka att arbeta med föräldrar även om de inte har försäkring.
2.
Tala med ditt barns barnläkare första om dina problem. Om din läkare inte känner att det är något fel, men du gör, följa din instinkt och påbörja processen för att ha ditt barn utvärderas.
3.
Prata med specialpedagoger på din skola. De är i kontakt med många föräldrar i liknande situationer, och de har hört talas om olika läkare i ditt område, och medan de kan inte ge dig en åsikt, de kan-och ofta kommer att-förmedla de åsikter de " har hört från andra föräldrar (utan att ange namn).
4.
Fråga andra föräldrar. Kontrollera med föräldrar som har barn som får särskild undervisning på din skola. Många av dem är villiga att dela sina erfarenheter i fråga om att deras barns läkare. Prata med så många föräldrar som möjligt.
5.
Hitta stödgrupper i ditt område för familjer med barn med liknande symtom. Delta i möten eller engagera online: många grupper har forum och online chat. Detta är en annan stor resurs för att dela information med andra föräldrar som har stött på läkarna i ditt område.

tips och varningar


 • Följ din instinkt om du känner att något är fel


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur man vet om jag är gravid

  Relaterade artiklar


 • livmodercancer symtom
 • det bästa sättet att sätta i ögondroppar
 • olika stadier av graviditeten
 • hur har mindre ömhet efter en influensa skott eller blod rita
 • enkla sätt att få muskler
 • typer av spelproblem
 • hur man kan förebygga sjukdomar effektivt
 • hur man kan bli av prostatit
 • hudvård för gravida kvinnor
 • Hur flickor blir gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com