livsmedel att göra brösten större

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-28
Många kvinnor har en önskan att öka deras bröst storlek, men antingen inte vill eller inte har råd med operationen att göra detta. Enligt många naturliga terapeuter, det finns naturliga sätt att öka storleken på brösten genom kosten. Denna teori bygger på att öka östrogennivåerna i kroppen. En balanserad kost är viktiga för att förhindra ställa dina hormoner ur balans. Rådgör med en läkare eller naturlig terapeut innan du gör större förändringar i kosten

Du behöver:.
Osötad frukost livsmedel
Seltzer /kolsyrat vatten.
promenadskor.
Mat blogg.

östrogenets roll

Östrogen är ett hormon som är ansvarig för den kvinnliga egenskaper i det reproduktiva systemet. Det reglerar menstruation och bröst tillväxt under puberteten. Östrogen färdas genom blodomloppet och fäster sig till östrogenreceptorer som finns i cellvävnad i hela kroppen, inklusive bröst. Fytoöstrogen är namnet på kosten östrogen fann östrogen i maten. En högre mängden östrogen i kroppen kan hjälpa storlek öka bröst.

Östrogen-rika livsmedel

Soja och sojaprodukter, liksom hirs, korn, havre, vetegroddar och linfrön, bedöms som mycket hög fytoöstrogener, liksom limabönor, röda bönor, bönor marin, svart- Eyed Peas, delade ärter, kikärter, kidneybönor och linser. Grönsaker som innehåller mycket fytoöstrogener omfattar broccoli, bok choy, morötter, blomkål och gurka.

Frukt och grönsaker

Den kvinnliga kroppen också innehåller testosteron, som är det hormon som producerar manliga egenskaper i det reproduktiva systemet. En överdriven mängd testosteron i kroppen kan minska bröst. Det är viktigt att hålla en hälsosam balans av testosteron i kroppen. Äta en kost som är rik på frukt och grönsaker kan bidra till att balansera nivåerna av testosteron i kroppen.

Sesamfrön

Sesamfrön är rika på olika mineraler som kan hjälpa till med hälsan och storleken på brösten . Många naturliga terapeuter rekommendera att äta sesamfrön att öka storleken på brösten, eftersom de rapporteras att innehålla för höga halter av kalcium, protein, järn och fosfor. Sesamolja kan också smörjas direkt på brösten i ett försök att få dem att se fastare.

Örter

Det finns också örter som påstås hjälpa storlek öka bröst. Bockhornsklöver tros ha egenskaper och föreningar som främjar en hälsosam bröstvävnad. Saw Palmetto sägs innehålla fytonäringsämnen som stimulerar bröstvävnad. Wild Yam används också för att främja kvinnors reproduktiva hälsa och hjälpa storlek ökar bröst.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:efferdent protes renare & reaktioner

Relaterade artiklar


 • typer av hostmedicin för barn
 • vad är missbruk sjukdom?
 • Vilka är biverkningarna av cilest?
 • kirurgi-menopaus
 • klimakteriet och matsmältningsbesvär
 • wellness omvårdnad diagnos
 • normal sköldkörtel nivå varierar
 • hur man förbereder dina barn för svininfluensan vaccination
 • friska ben program
 • Hur länge RX droger kvar i kroppen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com