nivåer av fetma hos barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-22
Barnfetma i Amerika är fortfarande på uppgång, enligt en studie som publicerades i juli av Trust for America's Health och Robert Wood Johnson Foundation. Vad kan amerikanerna göra för att hjälpa vända på problemet kring

Fakta

I rapporten, "F som i Fett: Hur Fetma Politik misslyckas i Amerika 202C". Betygsatt varje stat och fann att Mississippi hade högsta fetma bland såväl vuxna som barn --- 44,4 procent av statens barnen åldrarna 10 till 17 är överviktiga. Arkansas (37,5 procent) och Georgien (37,3 procent) var den andra och tredje högsta. Childhood fetma har mer än tredubblats sedan 1980, med feta och överviktiga barn utgör 30 procent av barnen i 30 delstater. Även om problemet är rikstäckande, det är värre bland sydstaterna, enligt rapporten. Den sa åtta av de högsta 10 stater i Syd.
I rapporten Risa Lavizzo-Mourey, Robert Wood Johnson Foundation VD och koncernchef, sade att vända epidemin barnfetma är avgörande för att leverera en friskare befolkning och göra arbete vårdreformer. "Om vi kan förhindra att dagens generation av unga människor från att utveckla allvarliga och kostsamma kroniska sjukdomar relaterade till fetma, kan vi inte bara förbättra hälsa och livskvalitet, men vi kan också spara miljarder dollar och gör våra hälsovårdssystem mer effektiva och hållbara. "

Rekommendationer

I studien beskrivs flera riktlinjer för att hjälpa utrota barnfetma. Åtgärderna innebar att alla barn får tillgång till täckning för förebyggande sjukvård, inklusive kost och fetma rådgivning och screening för fetmarelaterade sjukdomar. Det också föreslagit att öka gemenskap, skola och barnomsorg program som hjälper att göra näringsrik mat billigare och mer tillgängligt samt tillhandahålla säkra och hälsosamma platser för människor att engagera sig i fysisk aktivitet.

Få som är engagerade

För att bidra till att genomföra dessa rekommendationer, även i rapporten kallas för en nationell strategi mot fetma. Serena Vinter, huvudförfattare till rapporten, sade byrån bör bidra till att definiera roller och ansvar för federala, statliga och lokala myndigheter. Det bör inriktas på att tillhandahålla hälsosamma alternativ i skolan, öka tillgången på överkomliga hälsosamma livsmedel i samhällen, ökad fysisk aktivitet i skolan och förbättra tillgången till säkra och hälsosamma platser att utöva.

"Just nu, många ställen gör det svårare för barnen att äta sunt och motionera," Vinter sagt. "Till exempel, kanske det finns ingen trottoar, så att folk inte ens kan gå till kiosken, säger hon. Hon påpekade också att även om skolan lunch program regleras av regeringen, göra något som säljs i automater inte har samma federala riktlinjer.
"Det är lätt för barnen att få cola och chips, om det inte finns någon reglering på vad som händer i en automat, säger hon. "Vissa länder sätter sina egna regler om detta, och det är uppmuntrande. "

Gör framsteg

I rapporten konstateras att de flesta stater var på väg i rätt riktning. Exempelvis 19 stater har näringsmässiga normer för skolluncher, frukostar och mellanmål som är strängare än de nuvarande US Department of Agriculture krav. Och 27 stater har näringsmässiga standarder för livsmedel som säljs i automater, i skolan butiker eller i skolan baka försäljning, vilket är en stor ökning från fem år gå när endast sex medlemsstater hade näringsmässiga normer. Vitner också sagt att 20 stater har klarat kraven för Body Mass (BMI) visningar av eller annan motion där bedömningarna i skolan.
"Det tog lång tid för fetma kurs för att få så här höga, och det kommer att ta ett tag att vända på det, men vi vidtar åtgärder," Vinter sagt.

Vad du kan göra

Uppmuntra dina barn att leka utomhus eller delta i lagsporter. Begränsa TV och video-spel tid, vilket tvingar barnen att bli aktiva för att avvärja tristess. Dessutom föregå med gott exempel. Om dina barn ser du tränar, kommer de vill ofta gå med dig. Gå på vandringar eller promenader tillsammans eller utmana dem till tävlingar. Du kan också laga hälsosam mat tillsammans. Packa dem frukt och grönsaker i sina luncher för att säkerställa att de har vissa näringsmässiga val hela dagen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:tecken du kan vara gravid

Relaterade artiklar


 • Definitionen av bmi
 • diet för hypoglykemi med högt kolesterol
 • hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar
 • spänningshuvudvärk hos barn
 • struktur i knäleden
 • minne förbättring system
 • hur man kan sänka feber genom att blötlägga dina strumpor
 • hur påverkar lufttrycket blodtryck?
 • självkontroll tekniker
 • p-piller typer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com