psykisk misshandel av barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-25
Psykisk misshandel är också känd som psykisk misshandel. När detta är gjort för ett barn, kan det orsaka obotliga skador när de växer till vuxna. Vissa föräldrar inser inte vad psykiska eller känslomässiga övergrepp är, eller att de är ens fel för sådant missbruk. Emotionella och mentala övergrepp på barn lämnar ett barn öppet att bli missbrukare själva, eftersom barn är så lättpåverkade vid ung ålder

Du behöver:. .
Osötad frukost livsmedel
Seltzer /kolsyrat vatten.
promenadskor.
Mat blogg.

ignorera ett barn

Att ignorera ett barn är en form av psykisk misshandel. Ett barn behöver ha kommunikation med vårdgivare eller förälder. Om ditt barn talar till dig, måste du lyssna och få ögonkontakt, så hon vet att hon hörs. Göra barnet känner sig som om de inte är tillräckligt viktig för att lyssna på eller uppsägningstid psykisk misshandel. Det kan orsaka psykiska problem som barnet växer. Barnet kunde växa till en vuxen som visar samma typ av övergrepp, eller de kan bli tillbaka från sina kamrater eftersom de känner att de inte är värt tiden.

Isolering av ett barn

Att hålla barnet från andra barn eller vuxna kan orsaka en känsla av isolering. Barn behöver runt andra barn och vuxna. Att ta bort friheten att röra sig och delta i livet kan isolera ett barn och orsaka en rädsla som kan bo med barnet för livet. Att hålla barn från en annan förälder är en form av psykisk misshandel, liksom. Ett barn som är isolerat inte uppleva vänskap och kommer att få problem bilda sina egna relationer och vänskap när de växer upp i vuxen ålder.

Avslag på ett barn

agera som om barnet inte är tillräckligt bra för att vara runt eller röra är en form av psykisk misshandel. Ett barn kan bara växa och ge näring med mänsklig kontakt, som omfattar lämpliga beröring och samverkan med föräldrar och syskon. Göra ett barn känner sig oönskade bara uppmuntrar barnet att växa upp och känna sig värdelös för någons kärlek eller respekt.

Verbal Abuse

Den värsta typen av psykisk misshandel att föräldrar skildra är verbal misshandel. Vissa föräldrar tror att eftersom de inte träffar ett barn de inte missbrukar barnet. Ringa barnet namn eller anklagar barnet för att vara värdelös eller onyttig är en form av verbal misshandel, vilket är psykisk misshandel. Att berätta ett barn han är värdelös eller inte bra för någonting kan orsaka ett barn att ha lite att ingen självrespekt eller självuppskattning. Som barn växer, kunde hon behandlar andra på samma sätt, blir tillbaka från livet eller bli en enstöring.

Terroriserar och försumma ett barn

Att göra ett barn rädd för något är missbruk. Tala om för barnet att han kommer att få stryk om han inte äta sin mat, eller att han måste sluta blöta sängen eller han måste gå till doktorn kan terrorisera ett barn.
På samma sätt försumma ett barn genom att ge henne att klara sig själv är psykisk misshandel. Barn behöver vägledning för att utvecklas mentalt och fysiskt.

Undvika psykisk misshandel

Om du har ett barn, behandla barnet med kärlek och förståelse. Beteendeproblem bör åtgärdas på ett lugnt sätt. Skriker och kritiserar är inte rätt sätt att disciplinera ett barn eller få dem att lyssna. Beröm barnet när de gör något bra, eller för ingen anledning alls. Om du känner att du ska säga eller göra något som inte är bra eller kunde bedröva ett barn, promenad och inte konfrontera situationen tills du vet hur man hanterar det rationellt.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:förbrända kalorier hoppa rep

Relaterade artiklar


 • om ansiktet cellulit hos barn
 • villkor och symptom på epididymit
 • hur man får den bästa sjukförsäkring planer
 • statsbidrag för vård av äldre i hemmet
 • för-och nackdelar med att vaccinera barn
 • tecken för Downs syndrom under graviditeten
 • Hur är blodtrycket kontrolleras i hjärtat?
 • osteoporos hip övningar
 • hur man köper clomid
 • värmevallningar och klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com