sätt att döda ringorm

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-03
Enligt US National Library of Medicine, är ringorm en infektion i huden, oftast i hårbotten, ljumskarna och fötter. Symptom på detta tillstånd innefattar klåda, rodnad och fjällande hud. Områden som berörs kan också blister, sekret och skapa en ring-liknande utseende på huden. Ringorm är orsakade av en svamp som sprids genom förorenat människor eller djur. Du kan fånga denna infektion genom hudkontakt med infekterade kläder eller handdukar. Petting smittade djur kan också sprida ringorm.

Du behöver:
sjukt barn
. Specifik medicin för ungarnas krämpa.
tesked .
strösocker.

Killing Ringorm

När dödande ringorm, se till att hålla huden mycket torr. Efter dusch eller tvätta händerna och en handduk att torka bort från huden och tvätta handduken omedelbart för att förhindra återinfektion.

Också tillämpa en svampdödande kräm på huden två till tre gånger dagligen. Köp en over-the-counter antimykotisk kräm som innehåller de ingredienser klotrimazol eller miconazone. Dessa krämer ska döda ringorm inom fyra veckor.

Lakan och kläder måste tvättas dagligen medan du behandlar detta villkor. Dela inte handdukar eller annat klädesplagg med medlemmar i ditt hushåll, som kan sprida smittan.

Behandla ihållande infektioner

Om ringorm kvarstår efter fyra veckors behandling, är det dags att ringa en läkare. Enligt US National Library of Medicine, kan svåra infektioner behandlas genom att ta receptbelagda anti-svamp piller. Dessutom kan din läkare förskriva en topisk kräm, som Ketocoazole. Din läkare kommer också att leta efter tecken på infektion som rodnad eller svullnad, och föreskriva ett antibiotikum om det behövs.

Förebygga Ringorm

När du har behandlat ett ringorm smitta är det viktigt att skydda dig från framtida angrepp. Se till att hålla huden mycket torr, och schamponera håret regelbundet. Avstå från att dela personliga saker som hårborstar och handdukar med andra, och se till att bära sandaler eller skor på platser som omklädningsrum eller pooler.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:med sura uppstötningar under graviditeten

Relaterade artiklar


 • tecken och symtom på UVI hos kvinnor
 • vad är orsakerna till smärtor i brösten hos kvinnor?
 • vad är efter klimakteriet?
 • Kan man bli gravid och vara på preventivmedel?
 • naturliga sätt för bröstförstoring
 • stretching efter höftledsplastik
 • är influensaliknande skott säkra för barn?
 • hur du återvinner torktumlare ark - myggmedel - fungerar för människor och husdjur
 • allergier och öroninflammationer
 • Hur krympa Myom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com