sockersug hos barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-16
Sockersug hos barn kan tyda ett antal villkor allvarligare än en enkel söt tand. Priser villkor förknippade med konsumtionen av socker, bland annat typ II diabetes och fetma, fortsätter stadigt. De allvarliga konsekvenserna av oreglerade sockerkonsumtionen hos barn har gett upphov till folkhälsan initiativ inom en rad olika medicinska specialiteter.

Föräldrar ska inte avvisa ett barns uttalad attraktion till socker som typiska. Sockersug kan indikera en rad allvarliga sjukdomar och tillstånd. Hänge sockersug kan skapa eller förvärra livshotande sjukdomar. Barn som lider av sockersug bör undersökas av en läkare som kommer att rekommendera ett lämpligt tillvägagångssätt. En barnläkare kan också sortera genom några myter om effekterna av sockerkonsumtionen hos barn

tandröta

Barn tidskrävande kost som innehåller mycket socker som en följd av cravings lider ofta karies. American Dental Association identifierar sockerhaltig mat, särskilt drycker, som ett stort hot mot barns munhälsa. Hänge socker cravings hos barn kan orsaka obotliga skador på sina tänder och tandkött.

Insulin Disorders

sockersug är vanligen associerat med insulin hos barn. Pubmed. gov, en amerikanska regeringen hälsoinformation service, platser många komplikationer i samband med insulinresistens (IR) hos barn. IR är ett allvarligt tillstånd som kännetecknas av störningar i insulinets roll i ämnesomsättningen. Socker suget är vanligtvis förknippas med IR, men eftersom kost rik på socker påskynda utvecklingen av sjukdomen, som lider av alla åldrar uppmanas att begränsa konsumtionen av sött.

Stå emot frestelsen att hänge sig åt är svårt för alla som har en biologisk längtan, men insulinresistenta barn med regelbunden tillgång till sockrade drycker och kolhydratrika alternativ mat inför en stor utmaning i att göra hälsosamma val av livsmedel. Matar sockersug hos barn med IR förvärrar tillståndet och hastigheter uppkomsten av IR komplikationer, bland annat diabetes, fetma, kvinnlig infertilitet, njursvikt, och oräkneliga andra dödliga eller invalidiserande villkor.

ADHD

Holistisk behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) innehåller normalt kostförändringar för att minska eller eliminera enkla kolhydrater som socker. Föräldrar och yrkesverksamma rapport förbättring cravings och beteende med undanröjande av socker, men det finns inga vetenskapliga bevis som stödjer ett samband mellan socker och ADHD. Den amerikanska Centers for Disease Control and Prevention (CDC) namn konsumtionen av socker som en av de mest populära och ogrundade myter om ADHD. CDC varnar också att rapporter om återkrav på grund av kostförändringar bör betraktas som "anekdotiska" och ger råd föräldrarna att tala med sina barns barnläkare Fakta om tillförlitlig behandlingsalternativ.

Candida

Föräldrar uppmanas att tala med sina barns barnläkare om cravings kvarstår. Online Journal of American Association i integrativ medicin listor sockersug som en stark indikation på candida överväxt. Candida är en naturligt förekommande jäst som är oproblematisk i typisk mängder.

När Candida övarmatas kolhydrater, som med en kost rik på socker, det blir en infektion med en rad allvarliga hjärna och kropp symtom. Sockersug resultat som den ökande mängden Candida kräver större och mer frekventa utfodringar. Cykeln avslutas inte utan ingripande och så småningom leda till mer uttalade symptom, bland annat fetma.

Fetma

Socker suget på barn måste kontrolleras för att förhindra barnfetma. American Academy of Pediatrics utfärdade ett politiskt ställningstagande att uppmuntra barnläkare för att arbeta som lokala ledare och bekämpa epidemin genom att hjälpa gör låg sockerhalt och låg fetthalt alternativ mat tillgänglig för familjer och barn. En förälders vilja att motstå ett barns längtan kan förebygga fetma och dess allvarliga komplikationer.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur kan en menstruation slut tidigt?

Relaterade artiklar


 • hälso-och sjukvård för äldre amerikaner
 • komplikationer av lunginflammation hos barn
 • hur du tar bort nits med ättika
 • läkemedel som orsakar håravfall
 • vad är en CAT scan?
 • Varför är aloe vera är bra för hår?
 • information om DNA-strukturen
 • hur man: säker rengöring för svininfluensan
 • spädbarn refluxsjukdomen
 • tester för kolesterol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com