vem som kan administrera influensa skott?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-10
Influensa skott avgörande betydelse för många människor som löper en ökad hälsorisk. Influensa hos äldre, gravida kvinnor, små barn eller personer med astma eller andra andningsproblem kan leda till allvarliga komplikationer och ibland även dödsfall. Lyckligtvis influensa skott är mycket lätt att få. Injektionerna kan administreras av olika läkare och hälsovårdsmyndigheter service

primära läkare

Många ser husläkare eller. primära läkare för grundläggande sjukdom. Dessa läkare kan också ge influensa skott till sina patienter. Faktum är primära läkare som ofta används för att administrera influensa skott för majoriteten av allmänheten. Många låg-läkare kontor försöka hålla reda på patienter som behöver influensa skott på grund av deras hälsoproblem eller ålder. Dessa patienter är vanligen meddelas när influensa skott för första gången tillgänglig.

Barnläkaren

Barnläkaren kontor också hålla reda på sina patienter som är i behov av en influensa skott. Många gånger läkarmottagningar skickar ut påminnelser till föräldrar till sina patienter be dem att ringa och boka tid för att få sina barns influensa skott. Många barnläkare började ge influensa skott i början av september. Detta står i motsats till tidigare år när de fick i slutet av september och början av oktober.

Home Health Agency

Hem hälsovårdsmyndigheter kan också ge injektionerna på deras patienter. Hem hälsa organ ser typiskt människor i bräckliga hälsa på grund av sjukdom eller skada som hemma är bundna. Hem bunden status innebär att bostaden hälsa patienterna inte kan lämna sina hem på grund av sjukdom som de lider. Detta kan göra det svårt för dem att gå till en läkare kontor eller till en vårdcentral för att få sina influensa skott. Hem hälsa sjuksköterskor är avgörande för att få denna population vaccineras.

Health Department

Kontrollera med din lokala hälsodepartementet är också ett bra sätt att få din influensa skott. Det är en resurs som ofta används av allmänheten. Många statliga hälsodepartement har redan börjat skott erbjuder influensa i år, och ser människor bli rekordstort antal. I själva verket rapporterar Courier tidning i Louisville KY att 270 personer ställde upp på det lokala hälsodepartementet för första influensa skott som erbjuds i den staden.

promenad i Clinic

Gå på kliniker blir allt populärare. De har dykt upp i många apotek som CVS minuten Clinic. Marley Seaman med The Star Tribune rapporterar att några av dessa kliniker (CVS och Walgreens) började erbjuda influensa skott i början av september. Klinikerna är bemannad med antingen en läkare, läkare assistent, eller sjuksköterska. Människor kan slinka in för att få deras influensa skott med en lägre skattesats eller gratis om deras försäkringsbolag täcker kostnaden. Gå på någon av dessa kliniker har visat sig vara ett snabbt och enkelt sätt att få en influensa skott.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:kan jag bli gravid i slutet av min period?

Relaterade artiklar


 • Varför är det svårt att bli gravid?
 • hypothyroid i spädbarn
 • nattliga svettningar hos barn
 • kan medicinering byta hårfärg?
 • Syftet med förpackningar
 • Alzheimers sjukdom stadier
 • förebyggande av utvecklingsstörning
 • gaser i magen botemedel
 • keratinocyte tillväxt
 • skelettsystemet information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com