Hur får jag en dödsattest i Texas?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-10
Beställa en dödsattest kan verka som en besvärlig uppgift --- gör dock delstaten Texas det ganska lätt. Så länge den person som beställer dokumentet kvalificerar kan en begäran även göras tillgängliga samma dag. Men det hjälper att ha en sammanfattning av innan man inleder din förfrågan

Vem kan beställa en dödsattest i Texas?

Enligt Texas Department of State Health Services, nära anhöriga till den namngivna personen i dödsattesten är berättigade till få en kopia dödsattest. Undantaget från denna regel är vårdnadshavare till den person som åtföljs av dokumentation om upprättandet av förmyndarskap.

Handlingar som behövs för att beställa

Lämna en kopia av ditt tillstånd utfärdat identitetskort eller körkort. Dessutom måste vårdnadshavare ge juridiskt bindande bevis av intressebevakning

Metoder för beställning

När man beställer en dödsattest har du tre alternativ:. Beställa online, beställning via mail eller personligen. För att beställa online, besök delstaten Texas hemsida och fyll i de obligatoriska uppgifterna. Enligt Department of State Health Services, är de flesta beställningarna behandlas inom 10-15 arbetsdagar.

Om du behöver dödsattesten omedelbart, besök på kontoret, som ligger på 1100 West 49. St, Austin, Texas 78756. Kontoret är öppet måndag till fredag från 08:00 till 17:00 I de flesta fall exemplar finns tillgängliga inom två timmar efter att ha lämnat begäran.

att beställa via e-post, fylla i en ansökan om Texas dödsattest och skicka till adressen på ansökan med en kopia av ditt tillstånd utfärdat identitetskort eller körkort. Skicka krävt betalning, vilket är $ 20 för den första kopian och $ 3 för varje ytterligare exemplar. Denna avgift är densamma oavsett om du beställer skivan online, via post eller personligen. Dokumenten har tagits emot inom sex till åtta veckor.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:bentäthet förfaranden

Relaterade artiklar


 • ligering vs Essure
 • hur man kan bli av hicka (bästa sätten att bli av med hicka)
 • utveckling av blåskontroll hos småbarn
 • fysisk utveckling hos små barn
 • hur får man Staph på läpparna?
 • tecken på en njurinfektion hos spädbarn
 • utveckling av för tidigt födda barn
 • testosteron för män
 • Hur länge RX droger kvar i kroppen?
 • vilka åtgärder som kan förebygga benskörhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com