naturliga kön urvalsmetoder

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-05
Efter fyra pojkar, kanske ni verkligen vill ha en flicka. Eller kanske du bara planerar att ha ett barn och du verkligen vill ha en pojke. Oavsett vad dina skäl är att vilja ha barn av ett visst kön, måste du känna till några naturliga metoder som kan öka dina chanser

Shettles Metod

Shettles Metod för fysiska könsval kapitaliserar på hur manliga och kvinnliga spermier skiljer sig åt. Manliga spermier är snabbare, mindre och inte leva så länge som kvinnliga spermier. Par som har sex närmare ägglossning är mer benägna att ha en pojke, eftersom manliga spermier skulle slå den kvinnliga spermierna till ägget. Par ha sex ytterligare innan ägglossning är mer benägna att ha en flicka eftersom majoriteten av den manliga spermier inte kommer att överleva länge nog för att befrukta ägget. För att kunna använda Shettles metod för att försöka välja kön på bebisen, måste du veta när du har ägglossning. Du måste då ha sex på din topp fertilitet dagar för att prova på en pojke eller innan din topp fertilitet dagar att prova på en flicka. Den Shettles Metod rekommenderar också djupare penetration vid sex om du vill ha en pojke och ytligare penetration för en flicka. Skillnaderna i penetration djup är tänkta att antingen hjälpa eller hindra den manliga spermier, som inte överleva så länge.

Diet

En teori om naturligt urval kön hävdar att påverka kroppens pH genom din kost kan öka din chanserna att få en pojke eller en flicka. Teorin föreslår att manliga spermier rättvis bättre i en mer basisk miljö medan kvinnliga spermier rättvis bättre i en surare miljö. Därför, för par som vill ha en pojke, bör kvinnor konsumerar mer mat med högt kalium och natrium. För par som vill ha en flicka, bör kvinnan konsumera livsmedel som innehåller mycket kalcium och magnesium.

Kinesiska Kön Prediction Kalender

En ganska mystiskt sätt som du kan prova och välja kön på ditt barn är att använda den kinesiska Kön kalendern. Denna metod är baserad på en urgammal kinesisk kalender som påstås hittades i en kinesisk grav. Kalendern använder moderns ålder baserad på den kinesiska månkalendern och datumet för befruktningen att förutsäga ett barns kön. Du kan hitta en kinesiska kalendern kön verktyget många ställen på webben (se Resurser). Denna metod är inte korrekt och brukar användas av kvinnor som redan är gravid och försöka förutspå könet på barnet.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur många löss komma ur ett ägg?

Relaterade artiklar


 • bidrag som finns för vuxna dagvård
 • hemliga förkylning
 • hur man läser ett foster övervaka remsa
 • vad är orsakerna till diarré hos barn?
 • Orsaker till en graviditet migrän
 • hur man avhjälpa en natts drickande
 • hur man åldras med värdighet och elegans
 • tecken och symtom på lågt blodtryck på ett barn
 • Vilka mediciner orsaka erektil dysfunktion?
 • hur man använder en rondell
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com