örter för blodtryck

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-08
Högt blodtryck kallas ofta för "The Silent Killer" på grund av sin brist på symtom och eftersom den påverkar nästan en tredjedel av alla vuxna amerikaner. Obehandlad kan leda till hjärtinfarkt, stroke eller njursvikt. Även om flera typer av läkemedel finns för att sänka högt blodtryck, alternativa fysisk behandling i form av örter blir alltmer populärt

ett naturligt alternativ

Många tror att det finns naturliga alternativ till nästan alla sjukdomstillstånd, en position som är oftentimes betraktas med skepsis av många läkare, och tron att naturläkemedel kan behandla högt blodtryck är inget undantag. Liksom för varje behandling är det viktigt för patienten att vara medveten om sin kropp övergripande tillstånd och föra noggranna register av symtom och reaktion på infört ämnen.

Herbal Medvetenhet

Bara för att man beslutar att behandla sitt höga blodtryck med örter snarare än med konventionella mediciner, betyder det inte den fysiska förhållningssätt är inte utan biverkningar. Dosering belopp, även i samband med örter, bör noggrant noteras, inklusive datum och typ vidtas.

Vitlök

Även vitlök har länge varit en populär ört för behandling av högt blodtryck, medicinsk forskning stödjer dess effektivitet är ofullständiga. Det medicinska samfundet, i själva verket ifrågasatt användningen av vitlök som en ersättning för receptbelagda läkemedel. Vitlök är ett vegetabiliskt vars medicinska fördelar går tillbaka 5000 år, och vissa studier har visat att det har en förmåga att snabbt minska högt blodtryck om den görs en del av en daglig diet. Dessa studier är dock inte utan diskussion av några läkare. För dem som tror på vitlök behandling, även de notera att färska kryddnejlikor, i stället för torkade eller kokta, måste intas för att örten att vara effektiva. Förespråkare av vitlök behandling anspråk på örten hjälper till att blodförtunnande, liknande med dagliga doser av acetylsalicylsyra.

Hawthorne Bär

Hawthorne är en liten buske i rosfamiljen. Under medeltiden var det hängde över en dörr för att avvärja onda andar, och i början av 1800-talet några studier visade det finns aktiva föreningar som innehåller antioxiderande egenskaper. Även Hawthorne inte har studerats som en ört att kontrollera högt blodtryck, många tror att dess egenskaper kan förhindra plackbildning i blodkärlen och bidrar till att reglera hjärtfrekvensen. Det finns i flytande extrakt form och som kapslar.

Försiktighetsåtgärder

Vitlök och Hawthorne är de två mest populära örter anses av många att minska högt blodtryck. Det måste dock påpekas att Food and Drug Administration inte reglerar örter och kvalitet och renhet kan vara i fråga. Konsult med din läkare innan du tar något ämne.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vad veckan kan du höra ett barns hjärtslag?

Relaterade artiklar


 • Hur lång tid efter en LH-stegringen gör ägglossning du?
 • hur man undviker starka kemikalier vid rengöring .. använder citroner
 • graviditet och början av arbetskraft
 • inåtväxande spik infektion
 • halstorrhet botemedel
 • hur man kan beräkna när du ska ta ett graviditetstest
 • huvudlöss faktablad
 • fakta i tonåren röka
 • tecken och symtom på högt blodtryck under graviditeten
 • cat scan vs MR
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com