riktlinjer för hemtjänst anläggningar i Georgien

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-10
Att tillhandahålla en säker plats för pensionärer att leva är målet för hemtjänst anläggningar. I Georgien finns nästan 3. 000 långsiktig omsorg för dem som inte längre kan ta hand om sig själva. Alla dessa anläggningar har att följa Georgia State föreskrifter om tillstånd, certifieringar och licensiering. Adekvat bemanning dessa anläggningar är också viktigt. För att öppna ett boende med stöd anläggning i Georgien, är det viktigt att ha en grundlig förståelse av licenskrav liksom bemanning och vård förordningar.

licens-och certifieringssystem

För att öppna en stödberättigad anläggning som bor omvårdnad i delstaten Georgia, måste du erhålla ett tillstånd. Du måste ansöka om tillstånd minst 30 dagar innan du öppnar anläggningen. Tillståndet Ansökan ska innehålla en plan för att förvalta systemet, anställd handbok, som bevis på ägande och licensiering information och nummer för administratören och omsorg regissör.

Anläggningen måste klara en inspektion från Georgien Institutionen för Human Resources. Denna inspektion omfattar brand-och säkerhet och överensstämmelse med bostäder standarder och föreskrifter. Efter att ha passerat kontrollen bör tillåta att visas på en offentlig plats inom anläggningen. Antalet vårdplatser, som visar hur många invånare din anläggning kan ta hand om i taget, är noterat på ditt tillstånd. Du bör inte överstiga detta antal om du inte får ett tillfälligt undantag från Georgia Department of Human Resources.

Ytterligare certifiering kommer att bli nödvändigt om anläggningen kommer att acceptera Medicaid och Medicare försäkring. Kontakta Centrum för Medicare och Medicaid Services för mer information.

Bemanning förordningar

Under Georgien statliga regleringar, måste hemtjänst anläggningar anställa en anläggning administratör, en chef för vård och ha minst en registrerad eller godkänd sjuksköterska (RN , LPN) i tjänst per skift. Övriga anställda med ytterligare sjuksköterskor, "medhjälpare, kost och städning personal.

En registrerad eller godkänd sjuksköterska behövs för varje sju sjuksköterskor eller medhjälpare per skift.

Det krävs också att en dietist övervaka kosten avdelningen att utbilda anställda, menyer planera och se till att invånarna med särskilda kostbehov få livsmedlen som rekommenderas av sin läkare, tandläkare eller annan vårdgivare. Kontakta American Dietetic Association för mer information om certifiering.

De som arbetar i hushållning bör vara förtrogna med OSHA säkerhetsnormer och följa regler statliga sanitet.

Sjukvård

Förutom att anställa en vårdpersonal bör du hyr också en kvalificerad aktiviteter regissör. De verksamheter Direktören skall ansvara för planering lämpliga aktiviteter för de boende och deras familjer. De verksamheter styrelseledamot bör kunna planera aktiviteter för enskilda och små grupper.

föra noggranna register över alla boende och den vård de får. Om din anläggning erbjuder sjukgymnastik, till exempel registrera alla terapisessioner, resultat och eventuella problem den boende under sessionen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur får jag en dödsattest i Texas?

Relaterade artiklar


 • sojamjölk för klimakteriet
 • struktur i lungorna
 • Fakta om serotonin
 • tips om att köpa en blodtryck manschetten
 • diabetiker reaktion på socker
 • Kan man bli gravid tre dagar innan mensen?
 • lutas livmodern & ryggsmärtor
 • vad är hydrocodon?
 • urinvägsinfektioner hos barn
 • hur man hittar barns hälsa chip försäkringsprogram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com