alternativ till receptbelagda läkemedel

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-08-22
I tusentals år har människor haft någon receptbelagda mediciner som finns tillgängliga, men de lyckades. Våra förfäder lyckades med nästan ingen sjukvård och absolut ingen receptbelagda läkemedel, men det är är att hitta någon som inte tar minst en eller två recept nu. Behöver vi verkligen dem? ? Förmodligen är svaret ja, men om du kunde hitta hälsosammare alternativ, skulle du

Överväganden

Receptbelagda läkemedel är ofta det dyraste sättet att ta hand om din hälsa, även om du har receptbelagda läkemedel täckning. Underhåll droger-de som du tar varje dag för en långvarig sjukdom eller tillstånd-kan bli kostsamt. Och vad är den långsiktiga effekt på din kropp? Även om ett receptbelagt läkemedel kan hjälpa din högt blodtryck, Hur påverkar drogen har på andra delar av kroppen, t. ex. levern?

Generellt, när du börjar på en kurs av en underhållsplan drog, du kommer att ta det resten av ditt liv. Kan du råd med det? Är det verkligen vill att du vill göra?

Även när det gäller att ta en drog för en akut sjukdom, t. ex. influensa, skulle du inte återhämta sig, utan det i tid? Ibland vill vi snabb lindring, men det finns andra sätt att få lättnad som är så snabb, men ändå är lättare för kroppen.

Förebyggande åtgärder

Enkelt uttryckt, om du inte blir sjuk, behöver du inte receptbelagda mediciner.

I vårt snabba liv vi är benägna att äta snabbmat snabb , inte får tillräckligt med sömn, självmedicinera med alkohol för att slappna av, och misslyckas med att få tillräckligt med motion. Med lite tid att planera, vi kan montera den hälsosamma måltider, minst 30 minuter av motion, åtta timmars sömn, och vara avslappnad nog för att undvika före maten martini, den med-middag vin och efter middagen likörer.

Du kan inte förvänta din bil att köra på urvattnad och smutsigt bränsle-Hur kan du förvänta dig att din kropp

Gå ner i vikt

Så många sjukdomstillstånd direkt kan hänföras till övervikt. Även ytterligare 10 pounds av extra vikt på kroppen gör det svårare för nästan alla organ i kroppen att fungera korrekt. Helt enkelt släppa 10 procent av din kroppsvikt kommer att ha en effekt på din hälsa, och framför allt ditt hjärta och ditt blodtryck

gå ner i vikt förnuftigt är nyckeln. Enkelt äter 10 procent mindre och motionera 10 procent mer . Kom ihåg att du inte upp i vikt över en natt och du kommer inte att förlora det overnight. Commit till en hälsosammare livsstil och ta det lugnt och enkelt. Förresten, är motion en stor kraftbegränsare.

Alternativa sätt att bättre hälsa

äta ordentligt. Planera dina måltider till att omfatta färsk frukt och grönsaker, fullkorn, mjölkprodukter och magert protein som kyckling och fisk.

Drick mycket vatten. Om din urin är klar eller svagt gul du dricker tillräckligt med vatten, om inte, drick upp

Naturläkemedel!. En utmärkt resurs för ordentligt ta hand om sig själv är "Recept för särskilda näringsändamål Healing" av Phyllis A. Balch, CNC. Denna bok täcker god näringsstatus vård, naturläkemedel och andra sätt att behandla nästan alla fysiska sjukdomar och du kommer att finna dig att hänvisa till det gång på gång. På $ 25, det är en utmärkt investering i din hälsa.

Kiropraktisk vård ofta kan hjälpa många sjukdomar som du inte nödvändigtvis skulle tro manipulationer av kroppen kan hjälpa. Många försäkringar täcker kiropraktisk vård. Du kan också överväga akupunktur eller akupressur.

Sjukgymnastik kan ofta hjälpa till med besvär som innebär smärta och inflammation och de flesta försäkringsbolag täcker sjukgymnastik Om din läkare förskriver det till dig.

Många sjukdomar kan härledas till stress. Du kan behöva ta en lång hård titt på ditt liv för att utröna orsakerna till stress i ditt liv. Vad kan du ändra för att göra ditt liv roligare och mindre stressigt? Gör en lista över de saker i livet som du hittar njutbar och göra dem oftare. Schemalägg en massage eller en manikyr, ta en mini-semester eller ens en längre. Räkna ut vad som är viktigt i ditt liv och vad är bara saker som tar upp din tid och att du stress om. Ändra vad du kan ändra.

Ta ansvar

Bara du kan veta vad som är bäst för dig. Prata med din primära vårdgivare ärligt om drogerna han vill att du ska ta, eller vad du redan äger, och adress vad du kan göra för att säkert hoppa av receptbelagda läkemedel tåget. Men kom ihåg att du måste följa igenom med vad det tar att undvika behovet av receptet.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:neonatal UVI behandling

Relaterade artiklar


 • hud fördelarna med chlorella
 • hörsel och örat regler säkerheten för barn
 • konsumenter av receptbelagda läkemedel
 • Vad kan jag göra för att inducera förlossningen?
 • Du kan färg håret när man är gravid?
 • kan förhöjda TSH-nivåer orsaka missfall?
 • Hur lång tid efter befruktningen kan du berätta om du är gravid?
 • kan du bli gravid direkt efter en tid?
 • fakta om att vara vänsterhänt
 • hur man kan minska kolesterol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com