probiotiska faror

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-08-24
Probiotika är mikroskopiska organismer som, när den ges i rätt mängd, ge hälsofördelar för konsumenterna. Yoghurt är värd att många probiotika och trots att probiotika bakterier, de faller under klassificeringen av "vänliga bakterier". Probiotika innehåller laktobaciller och bifodobacteria. Bortsett från probiotiska användas som ett kosttillskott, är probiotika även i ansiktscrémer

Historia

Användning av probiotika går så långt tillbaka som 1800-talets slut. Vid den tidpunkten var många sjukdomar och sjukdomar spillet uppbyggd i kroppen som läckte ut i blodet. Användningen av probiotika för att jäsa kött för att skydda den från att förstöra under paketering, ledde till beslutet att använda probiotika i kroppen att äta bort kroppen avfall kvar att bygga upp.

Vanliga biverkningar

Probiotika tenderar att den får användarna att ha alltför sinus dränering, huvudvärk, uppkördhet, diarré och förstoppning. Gas är en mycket vanlig biverkning av att konsumera probiotika i mat och som kosttillskott. Dessa biverkningar försvinner vanligen inom några dagar och orsakas av den probiotiska utvisning av toxiner från kroppen. Kontroll och begränsning av doser under de första dagars användning gör att många av dessa biverkningar uppstår.

Kortsiktiga fördelar

I Dr Robert O. Young D. Sc. 'S blogg, berättar doktor de kortsiktiga fördelar för konsumtionen av probiotika. Dr Young påminner oss om att probiotika är tänkt att hjälpa oss att smälta de livsmedel som är svårt för våra kroppar att smälta, som kött och andra animaliska proteiner. Probiotika är också marknadsförs för att hjälpa till att reglera matsmältningsapparaten.

Långsiktiga risker

Dr Unga fortsätter med att meddela att även om probiotika erbjuder många kortsiktiga fördelar, utan skapar också många långsiktiga risker från långvarig användning. Inte bara probiotika hjälpa organen att bryta upp animaliskt kött och proteiner, men även protein och köttet i vår egen kropp. Probiotika bryta ner våra egna friska vävnader och celler genom våra kroppar från försämring av vävnaden i våra tarmar till upphöra med våra kroppar "produktion av stamceller. Probiotika förstör också friska vita blodkroppar och röda blodkroppar, vilket leder till många blodsjukdomar och sänkt immunförsvar.

Varningar

För att förhindra att farliga effekter av probiotika är det viktigt att kontrollera konsumtionen av livsmedel som innehåller probiotika. Probiotika finns i många livsmedel som används jäsningstiden under produktion. Detta inkluderar yoghurt, pickles och surkål.

Överväganden

Dr Unga rekommenderar i sin blogg, att konsumera kallpressad, hela blad aloe vera-juice. Aloe-vera juice ger fördelarna av probiotika, utan skadliga effekter av probiotika. Aloe-vera juice när kallpressad från hela blad hjälper till att bryta upp tarmen blockering som skapats av osmält mat.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vitamin B12 skott vs piller

Relaterade artiklar


 • hur man undviker starka kemikalier vid rengöring .. använder citroner
 • hur man gör en människa större snabb
 • social inlärning ändring teori beteende
 • vad kommer att leda till arbete?
 • e.
 • skorv och huden läkning
 • bröst utvecklingsstadier
 • typer av salmonella
 • hur du gör din egen formel huvudlöss
 • klimakteriet och stress
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com