hur man använder sömnlöshet tips och naturlig botemedel för sömnstörningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-10-24
Sömnlöshet är ett vanligt klagomål bland många vuxna i dag. Om man ser på djurriket, är oförmågan att sova ganska onaturliga-bara observera din katt slummer bort. Samtidigt människor är vridande i sängen, därför måste vi gå tillbaka till grunderna i sömnen. Det finns naturliga botemedel för att få kroppen att njuta sova igen. Innan du kommer för sömntabletter, prova dessa sömnlöshet tips

Du behöver:. .
Komedi visar /roliga böcker
matdagbok.
motionsprogram.
stress tidskrift.


1.
Gilla det eller inte, en stor bidragande orsak till sömnlöshet är enkelt brist på fysisk rörlighet. Sitter vid ett skrivbord hela dagen och kör bil till arbetet är inte vad våra kroppar är tänkt att göra. Se till att göra 30 minuter till en timme av fysisk aktivitet varje dag. Det kan vara allt-promenad, trädgård, räfsa löv, skotta snö, jaga dina barn, vakuum, dans . . . . Insomnia lättnad följer ofta efter en bra dag på motion
2
<. . br> Quell din ångest. Ångest och sömnlöshet är oftast relaterade. Ett annat "onaturligt" under förutsättning att människor har utvecklat är tillhör en hög stress samhälle, med mycket oro och ångest. Tankeflykt bidra alltid till sömnlöshet. Vet att du inte kan lösa allt genom att oroa, men problemen verkar alltid lättare på dagtid. Så skriv dina bekymmer i en tidskrift och förvara det i din säng
3
Om du har tankeflykt och panikattacker -. . Överväga ser en terapeut för dessa förhållanden. Eller fundera på hur jag kan minska stressen hemma?
4.
Tänk roliga och trevliga saker vid sänggåendet. Dina barn är fånig, en rolig bok eller film. Undvik läsa eller titta upprörande saker på TV innan sängen -. . Alltid välja komedi istället
5
Vissa experter rekommenderar att undvika en stor måltid på kvällen. Men spelar hunger en stor roll i att inte kunna sova. Så har ett lätt mellanmål-som en skål med flingor. Såvida du inte har dålig matsmältning kan senare måltider hjälpa faktiskt öka dåsighet.
6.
Prova varm örtte eller ett glas mjölk. Men om vakna på natten för att använda toaletten är ett problem-undvika drycker.
7.
Hoppa alkohol eller koffein. Kaffe på eftermiddagen tar lång tid att avklinga. Alkohol kommer oftare störa din sömn än hjälpa det.
8.
Håll en matdagbok och se om du konsumerar för mycket socker till middag. Läskedrycker (speciellt med koffein) bör undvikas på kvällen. Se till att du inte laddas upp på en söta efterrätter heller.

Tips och varningar


 • Sömnstörningar kliniker ofta täcks av försäkringar. Om inget fungerar för dig, det finns tester för att hitta medicinska orsaker till sömnlöshet.
 • Kontrollera alltid med en läkare om du känner din brist på sömn orsakar dig att köra slarvigt eller känna din ångest är outhärdlig.
 • Kontrollera symptom på depression. Depression kan leda till sömnlöshet och andra sömnstörningar (oftast för mycket trötthet).


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man vaknar upp tidigt på morgnarna

  Relaterade artiklar


 • vad man ska leta efter i en gynekolog
 • hur man kan förhindra automatisk toaletter från spolning på dig i förtid
 • vad som orsakar bröst ömhet?
 • Hur lång tid efter en LH-stegringen gör ägglossning du?
 • Varför är mina bröst så ömt?
 • hur man kan förhindra influensa - H1N1-viruset
 • försvinnande tvillinggraviditet
 • feminin doft botemedel
 • define muskelknutor
 • hur man startar p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com