hur man vaknar upp tidigt på morgnarna

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-10-24
De flesta människor är kraft att vakna tidigt av många skäl, såsom att gå till jobbet, morgongymnastik, eller skola för barn. Vid tillfällen din väckarklocka inte kan göra det eller om du vägrar att komma upp som jag ibland. Ingen anledning att ta ut det på klockan och krossa det i bitar som bilden till vänster. ! Här är en enkel guide med tips och tricks om hur man vaknar upp och stanna upp
1.
Det första steget kan lika gärna vara att lära känna din kropp och ditt sovande timmar tillsammans med din sömnvanor.

Alla som vaknar tidigt definitivt behöver veta hur många timmar de får.

Dåliga vanor hindra folk från att vakna upp eller få sömnbrist. Detta är illa eftersom det gör dig trött, svårare att vakna, och du kommer inte lust att göra någonting, speciellt att vakna upp till att börja med.
2.
Nästa sak att göra är planering. Eftersom du vet vad dina vanor är och dina timmar, ordna din dag som passar dina behov!

Ett exempel är om du har en vana att sova sent som 11:00 på natten, chansen att du kommer inte vakna eller i mitt fall, känner mig extremt dåsig. Eliminera dina dåliga sömnvanor kommer i hög grad att hjälpa dig och göra mycket för din hälsa.

Som sagt tidigare, planera när man ska sova, när du behöver vakna upp, och hur många timmar har du fått i-mellan denna tidsram.
3.

När du planera dessa saker, är det dags att ställa dem till god användning. Följ ditt schema plan för en vecka eller mer tills du får kläm på det. Vår hjärna, tro det eller ej, har sin egen inre klocka system. Har du någonsin vaknade som minuter, eller till och med på pricken, innan din väckarklocka kommer iväg? Detta är vår hjärna upprättar egna larm som signalerar kroppen att vakna.

Det är verkligen intressant, därför måste vi göra det så att våra hjärnor kommer att få använda för att vakna vid en viss tidpunkt vilket är vad veckan är till för.

Side notera: Sömntabletter är ibland bra sätt att somna om du befinner dig har svårt. De är inte det bästa sättet men det är vad de var gjorda för.
4.
Nu när vi fick den inre klockan på sin kurs, är det dags för Tips och tricks!

5.
Denna fungerar riktigt bra. Det fungerar bara om du är ganska vaken men inte helt vaken. Det händer men trots att vi vakna upp ur vår sömn, är det inte omöjligt att somna om! Detta är en av de värre saker som kan hända. Därför är detta trick är användbart.

När du vaknar, titta rakt upp. När du tittar upp, sträcka på armar och ben och varje muskel du kan. Jag gillar att försiktigt vrida mina höfter och göra sprickbildning ljud. (Ledsen att de som tror att det är äckligt)

Nu viktiga är att få upp och öppna ditt ljus. På denna punkt spelar det ingen roll om du kommer tillbaka till din säng.
6.
stretching hjälper lossa dina muskler och spänningen upp. Detta gör dig mer avkoppling och lugn. Det hjälper att vakna.

Nu lyser är att förhindra dig från att falla tillbaka i sömn. De flesta människor tycker det är svårt att sova med lyset på, som när solen skiner över ditt ansikte och du vaknar.

Du kan ligga i sängen och koppla av en stund men kom ihåg att inte länge sedan du kanske bli sen.
7.
varm dusch vs kalla duschar.

Varm dusch finns att hjälpa dig att slappna av och ha vatten att slå ditt ansikte är ett bra sätt att börja dagen. Kalla duschar, ehh, hjälper det i att vakna upp dig riktigt snabbt. Detta eftersom du känner det kalla vattnet som kommer att göra dig obekväm.

kalla duschar kommer att väcka dig snabbare än varm dusch i de flesta fall.
8.
När du var ung, har du någonsin har din mamma /pappa eller ett syskon väcker dig när du sover? Nu när din äldre, det är därför människor använder väckarklockor. Det är att hjälpa dig veta när du ska vakna upp. Väckarklockor är som sista utväg saker. Om du missar larmet, du är körd.

Det är därför vakna vanor och inre klocka system är mer effektivt än vad en väckarklocka kommer att göra. Dess mer hjälp i det långa loppet.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man bestämmer när du eller ditt barn behöver stygn

Relaterade artiklar


 • hur få bort din väska av bakterier
 • livmoderhalscancer conization behandling
 • hur du tar bort slem från en sjuk bebis när man inte har en nässugen händig
 • överaktiv blåsa hos barn
 • förberedelse h & graviditet
 • Så här hjälper du gymnasieelev får tillräckligt med sömn
 • hur man utarbetar efter äggledarna återföring
 • vad är orsakerna till utomkvedshavandeskap?
 • earaches hos barn
 • information om kroppslukt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com