hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-17
Den genomsnittliga kostnaden för att ha ett barn är $ 6. 378 för en normal förlossning, $ 10. 638 för en kejsarsnitt. Det bästa sättet att se till att din graviditet kommer att omfattas av sjukförsäkringen är att planera framåt, vilket gör att du skaffa en försäkring innan du blir gravid

Du behöver:. .
Health försäkring som täcker Graviditet


1.
Försök att ha en sjukförsäkring innan du blir gravid. Om du inte har haft försäkringsskydd alls och sedan få försäkrade genom en grupp plan, har den nya hälso planerar inte att omedelbart täcka din graviditet och kan göra dig vänta ett par månader före täckning erbjuds.
2.
reda på vilken typ av täckning din hälsa planen eller blivande plan föreskrivs födelse, adoption och graviditet. Titta på vilken typ av moderskap, förebyggande och väl spädbarnsvård planen ger.
3.
Fråga potentiella arbetsgivare om sjukförsäkring som de erbjuder omfattar moderskap.
4 .
Undvik byta jobb om du är gravid. Om du börjar ett nytt jobb under en graviditet, är det möjligt att du kan få vänta upp till ett par månader på täckning.
5.
Överväga att ansöka om Medicaid om du är oförsäkrade och uppfylla programmets låga inkomster krav.
6.
Kontakta din avdelning statliga försäkringar för mer information om hur du täcka din graviditet och fråga vad andra typer av billig försäkring planer som de erbjuder.
7.
Tänk på att ansöka om COBRA att täcka din graviditet om du är mellan planer. COBRA är en federal lag som ger sjukförsäkring för kvalificerade arbetstagare, deras makar och underhållsberättigade barn om de är mellan planer.
8.
Försök att få på en grupp hälso-plan genom ditt jobb eller en professionell organisation om du är oförsäkrade och gravid. Dessa kommer att vara billigare än att köpa enskilda försäkringar.

Tips och varningar


 • enligt sjukförsäkringslagen Bärbarhet och Accountability Act, är en graviditet betraktas inte en redan befintlig skick, vilket innebär byte planer under graviditeten bör inte vara ett problem. Det finns några undantag dock.
 • Kontakta din hälsa plan inom 30 dagar av ditt barns födelse, adoption eller placering för antagande och begär ett särskilt registrering för att bevaka evenemanget.
 • Nyfödda och adoptivbarn får inte medtagna sjukförsäkring för redan existerande förhållanden, om de är inskrivna vid en hälso-plan inom 30 dagar från födseln eller adoptionen.
 • Under Nyfödda och Mothers 'Health Protection Act, om en plan omfattar mammaledighet eller nyfödda nytta måste det tillåta mammor och nyfödda en 48-timmars på sjukhus efter en vaginal förlossning och 96 timmar om ett kejsarsnitt har skett, såvida det inte är överens med läkaren och mamma att det blir en tidigare ansvarsfrihet.
 • Kontakta Pension och förmåner administration US Department of Labor eller din statliga försäkringar avdelning för mer information om COBRA.


 • Previous:nothing Next:nothing

  Relaterade artiklar


 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com