alkohol behandling i tonåren

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-31
Det finns många typer av behandling för tonåringar med alkohol missbruk. Program och heta linjer finns tillgängliga, där en tonåring kan diskutera alla frågor han kan ha med sitt missbruk. Forskar beroendet kommer att ge familj och vänner i tonåren en bättre förståelse för hur man ska hjälpa honom att behandla sitt missbruk

Erkänn problemet

inser att det är ett beroende som är nödvändigt för att behandla alkoholism huvud. Om en tonåring börjar visa samma beteende eller symptom som innan sitt missbruk upptäcktes och behandlas, bör föräldrarna söka ytterligare behandling omedelbart verser låta tonåringen till återfall. Även de föräldrar som inte bör hålla alkohol i hemmet medan deras barn återhämtar sig från ett alkoholberoende.

Självhjälpsgrupper

Självhjälpsgrupper kan vara en del av en alkohol behandlingsprogram för en tonåring. Dessa grupper ger inbördes stöd för tonåringar. De tonåringar är omgiven av kamrater som har gått igenom vad de har eller har sett någon annan erfarenhet alkoholhaltiga beroende. De jämnåriga arbete för att hjälpa tonåringen hålla sig nykter. Självhjälpsgrupper är ofta gratis och finns i samhällen, på Internet eller via telefon nät.

Musical Therapy

Musik kan vara en komponent i ett framgångsrikt alkohol behandlingsprogram för tonåringar. Musik anses terapeutiskt, och forskning har visat att rytmen i en låt stimulerar hjärnvågor påverkar puls och andning, sänker blodtrycket och minskar stress.

Rehabiliteringscenter och rancher

Det finns rehabiliteringscenter där föräldrar kan skicka sina barn som lider eller återhämtar sig från alkoholism. Dessa rancher och centra lära ungdomar värdet av hårt arbete, grupparbete och ärlighet genom praktiska aktiviteter. Dessa anläggningar administrera även terapi för tonåringar och uppmuntra dem att prata om frågor som orsakat deras beroende

Sober High Schools

Det finns gymnasieskolor -. Så kallad nykter gymnasieskolor-att hjälpa ungdomar som har behandlats för alkoholism. Dessa skolor inte bara är ackrediterade för att lära den obligatoriska läroplanen för eleverna, men är utrustade för att hjälpa återhämta tonåriga alkoholhaltiga att återhämta sig helt. De studenter som deltar i dessa nyktra gymnasieskolor underteckna kontrakt, uppger att de kommer att tillåtas att gå i skolan, så länge de inte förbrukar någon alkoholhaltig dryck.

Previous:nothing Next:Hur du tar någons blodtryck

Relaterade artiklar


 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • hur man kan förebygga halsbränna under graviditeten
 • hur man upp i vikt under graviditeten
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • hur du får ditt barn på vitamin D mjölk när i rätt ålder
 • hur man gör fosterdiagnostik graviditet yoga
 • hur man får ett ultraljud för graviditet
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • hur man kan bli av diarré hos barn med hjälp av brat kost
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com