QuickVue graviditetstest instruktioner

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-13
Många kvinnor väljer graviditetstester eftersom de är bekväma, relativt billiga och oftast korrekt. De flesta graviditetstest anspråk på att vara cirka 99 procent korrekt om den används rätt. QuickVue graviditetstest, som många andra graviditetstester, låter dig veta om du är gravid genom att detektera närvaron eller frånvaron av humant koriongonadotropin (hCG) i urinen. Detta test kräver att du följa en enkel uppsättning instruktioner för att se de mest korrekta resultaten

Timing Test

Kolla kalendern för att se när din senaste mens startade. Räkna fram 28 dagar. Detta, i genomsnitt, är den dagen din nästa period är tänkt att börja. Vänta åtminstone tills detta 28: e dagen innan du använder ett QuickVue test. Om du väntar tills en vecka förbi den första dagen i din missade tiden, noggrannheten i test ökar eftersom hCG blir successivt högre under de åtta veckor efter befruktningen. En annan tidpunkt tips är att ta provet första sak på morgonen, tidig morgon urin tenderar att ha högre nivåer av hCG

Genomföra testet

Öppna testutrustning och lägga testkassetten på en ren, nivå. område. Samla några urin i en ren behållare av plast. Använd plastpipetten att utvinna ungefär urinen från behållaren, och sedan pressa ut tre droppar av urin i provet väl på testet kassetten. Lämna provet orörda på den plana ytan efter tillsättning av urinen sjunker.

Analys av testet

Kolla fönstret testresultatet efter provet har legat på den plana ytan i tre minuter. Om du ser en enda blå linje bredvid bokstaven "C" och inga andra linjer, är testet negativt. Du är förmodligen inte gravid. Om du ser den blå linjen bredvid "C" samt en rosa eller lila linje vid T ", då testet är positivt. Du är förmodligen gravid. Om du ser inga linjer alls, har det skett ett fel i testet. Du bör testa igen.

Om testet är negativt och du fortfarande inte har mens inom de närmaste veckorna, kontakta din läkare för att undersöka varför din cykel är oregelbunden. Om ditt testresultat är positivt, besök din läkare för att få en bekräftelse blodprov och börja mödravård.

Previous:nothing Next:hur man köper bipollen

Relaterade artiklar


 • spädbarn långsam utveckling i tal
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
 • sätt att öka det goda kolesterolet
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
 • vård i slutet av prematura barn
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • Så för att lindra graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com