Vicks ånga vakt förångaren instruktioner

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-11
Den Vicks Steam Guard SPRIDARE är utformad för att minska trafikstockningarna på grund av en förkylning eller influensa genom att skapa ånga från vatten och läkemedel vätska som produceras av Vicks. Förångaren har en 1,5-liters fyllningskapacitet möjliggör för framställning av ånga upp till 24 timmar från en fyllning. Utformningen av förångaren innehåller en ånga vakt för att förhindra skador från den heta ångan

inställningar

Börja med att reda ut sladden till förångaren för att förhindra överhettning. Ta bort ångan enheten på den övre av förångaren genom att vrida den tills pilarna på ånga enheten och skålen line up. Dra upp ångan enheten för att skilja den från skålen. Häll kranvatten i skålen tills den når fyllnadslinjen sitter på sidan av behållaren. Det viktigt att du inte Överfyll skålen, eftersom detta kan påverka maskinen. Lägg till läkemedlet vätskan vatten och blanda väl.

Om ditt kranvatten har en låg nivå mineral, tillsätt 4 eller 5 nypor salt i vattnet och blanda väl. Saltet gör att vattnet koka upp och skapa ånga. Var försiktig när du lägger saltet som för mycket kan leda till överdriven kokning. Om du bor i ett område med hårt vatten, behöver du inte lägga salt i vattnet. Använda maskinen utan salt tillsats. Om ångflödet är svag, tillsätt en nypa salt och försöka på nytt.

ångan enheten till skålen. Håll den nere så att vattnet kan komma in på bostadsmarknaden, och vrid den tills den låses på plats.

Köra Vaporizer

Innan du börjar förångaren, placera den på en säker plats, helst en som är icke-metalliskt, vattentät och tål värme. Förångaren ska sitta platt och borta från den elektriska sladden för att hindra det från att välta. Det bör fastställas till minst 4 meter från en person för att undvika eventuella skador.

Anslut förångaren i ett eluttag för att starta driften. Förångaren bör börja producera ånga i några minuter. Om ingen ånga efter 10 minuter, tillsätt salt som beskrivs ovan. När vattennivån når den lägsta nivån kommer förångaren stängas av. Flytta inte förångaren under drift eftersom det kan orsaka brännskador.

Efter användning

Koppla ur förångaren och låt den svalna innan du tar bort ånga enheten. När det är kallt, ta bort ångan enheten från skålen och dumpa ut kvarvarande vatten. Skölj skålen noga och torka den med en ren, torr trasa. Rengör alltid förångaren före varje användning.

Previous:nothing Next:att kliva av i Storbritannien

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla smärta runda ligament under graviditeten
 • träning steg för graviditet
 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten
 • roll telomeras
 • stegen i Krebs cykel
 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • hur man handskas med en förfallen graviditet
 • hur man håller elden brinnande i ditt förhållande efter barn-super mamma
 • hur man använder ett graviditetstest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com