att kliva av i Storbritannien

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-10
Förenade kungariket erbjuder en mängd olika platser för äldre att tillbringa sin pensionering. Från natursköna stränder till städer idrottsliga slott, de val som beror på dina inställningar. England, Skottland och Wales har alla genomförbara alternativ för tyst boende och låg brottslighet. Du behöver inte nöja dock för tråkig gyllene år med tillräckligt golf, fiske och museer för att hålla dig sysselsatt

Southend-on-Sea

Southend-on-Sea mottogs mycket uppmärksamhet och beröm. Vad är inte att tycka om Essex stan? De attraktioner inkluderar sju miles av stränder, över 80 parker och öppna utrymmen, sju bibliotek, fyra museer, tre kasinon, två konstgallerier och en flygplats. Det har också världens längsta nöjespir, att brygga sträcker 1,34 miles. Fiskare använder det året runt för sportfiske. Händelser inkluderar besök av Tall Ships och en festival.

Stirling

Stirling kallas Gamla stan, och det är på goda grunder. Mel Gibson filmen "Braveheart" filmades på Stirling Castle. För promenader och kanotturer, spendera tid i Trossachs. I området ingår berg, floder och skogar.

Devon

I länet i Devon har fått lovord för sin natur och låg kriminalitet. En undersökning av Saga Business Group hittade de lyckligaste äldre människor i Storbritannien lever i Devon, och en av 10 personer gynnade Devon för pensionering. Leendena orsakas av länets 300 miles från stränder och soliga klimatet. Massor av pubar, historiska byggnader och bondens marknad lägga till Devon livskvalitet.

Swansea

I Wales ska pensionärer överväga att bosätta sig i Swansea. Hemstad för poeten Dylan Thomas erbjuder en konstscen och orörd natur. Den Gower halvön, 15 minuter från staden, är perfekt för promenader och avkoppling. Den har omkring 50 offentliga stränder, bukter och vikar. Den London Independent kallas Gower stränderna "Supermodellen brittiska stränder. " Den viktorianska badorten Mumbles har konst gallerier och hantverksbutiker. Thomas fans kan tillbringa timmar i Dylan Thomas Centre lära sig om hans liv.

Southport

Medan Merseyside County vunnit berömmelse som hem av Beatles, har Southport ett rykte som ett bra ställe att gå i pension. Staden räkningar sig som Englands Classic utväg. Även om det är inte långt från de fördelar som en stad som Liverpool, Southport bosatta njuta av en lugn charm vid kusten. Om golf är en viktig del av din pension, inte leta längre. Southport har sju närliggande golfbanor, inklusive Royal Birkdale som var värd det prestigefyllda British Open i juli 2008.

Previous:nothing Next:hur man vet att du har ägglossning så att du kan bli gravid

Relaterade artiklar


 • alkohol behandling i tonåren
 • hjälp med klimakteriet
 • hur man ska behandla smärta runda ligament under graviditeten
 • hur man identifierar tidiga tecken på graviditet
 • hur lätt graviditetsillamående
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten
 • hur man hanterar sängliggande under graviditeten
 • Hur kan jag få min läkare att ge mig smärta medicin?
 • risker för bärbara datorer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com