graviditet akne rättsmedel

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-16
Många kvinnor upplever en frisk "glöda" under graviditeten, när akne försvinner. Andra däremot, upplever akne orsakas av hormonell obalans på grund av graviditet. Behandla akne under graviditeten kan vara komplicerat. Många läkemedel som normalt används för att behandla akne inte är säkra för gravida kvinnor. Till exempel inte använda traditionella, naturliga astringents gjort med lavendel eftersom de kan orsaka livmoder musklerna att slappna av. Emellertid göra en del åtgärder fungerar säkert och effektivt

Du behöver:
homeopatiska medel.
Valeriana te.
Kalla och varma terapi.
Microcurrent terapi.
Akupunktur.

kost och motion

späda hormoner kan hindra akne flareups under graviditeten. En hälsosam rutin av att gå i kombination med att dricka mycket vatten och äta tvättade frukter och grönsaker främjar en hälsosam graviditet med färre hormonell obalans som kan leda till akne. Vatten hjälper till att späda ut hormoner i ditt system när du går bidrar till att stimulera blodflödet. Frukt och grönsaker innehåller fibrer som hjälper till att bära toxiner och extra hormoner från ditt system.

Homemade Behandlingar

Var försiktig när du försöker ett hem akne växtbaserade behandling på din hud. Bara för att ett ämne är naturligt, örter eller ekologiskt inte göra det säkert för gravida kvinnor. Torkade örter kan mycket koncentrerad. Använd inte växtbaserade behandlingar utan att först rådfråga en läkare, eftersom vissa örter, som lavendel, kan orsaka komplikationer med graviditeten. Ökade dock masker och rengöringsmedel görs med färsk gurka, vatten, jordgubbsblad, citronsaft, tomat massa eller tandkräm kan klara upp akne säkert och effektivt. Du kan också använda en is komprimera för att minska svullnad.

Receptbelagda Behandlingar

När allt annat misslyckas, kan en hudläkare förskriva en säker och effektiv medicin som inte hotar din fostret under graviditeten. Säker recept för akne under graviditeten bland annat aktuella krämer eller orala antibiotika av erytromycin eller klindamycin. Azelainsyra är en annan säker aktuell grädde. Som en allmän regel, orala antibiotika inte är säkra för kvinnor att använda för acne under graviditet.

Previous:nothing Next:bot för en rinnande näsa

Relaterade artiklar


 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • hur man överlever den tredje trimestern av graviditeten
 • guidade bildspråk för förlossning
 • risker för bärbara datorer
 • hur du får ditt barn på vitamin D mjölk när i rätt ålder
 • stegen i Krebs cykel
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • hur man får ett ultraljud för graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com