graviditetsillamående avhjälpa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-19
Morning sjukdom är ett tillstånd vanligt i de första 12 till 14 veckor av graviditeten. Enligt Scott Vaneck, MD, så många som 70 procent av kvinnor upplever illamående och 50 procent har kräkningar med det. I de flesta fall är graviditetsillamående obekvämt men normalt. För vissa, men det är ett mer allvarligt tillstånd, som katapulter en normal graviditet att en hög risk en. Det finns tre sätt att närma graviditetsillamående. Vilken metod du väljer beror på graden av din sjukdom och din läkares råd.

Du behöver:
vilstol
. 3 kuddar.
filt.
TV-och fjärradministration.

Huskurer

Enligt Drexel University College of Medicine, äta några kex eller något rostat bröd på morgonen innan du stiger ur sängen kan lindra illamående startade med en tom mage och ökad magsyra. Därifrån, äta flera små, menlösa måltider eller mellanmål varje till tre timmar under dagen hjälper syra kontroll magen och hålla blodsockernivån stabil. De rekommenderar även att dricka ingefära te eller äter kristalliserad ingefära hela dagen för dess berömda anti-illamående egenskaper.

Over-the-counter rättsmedel

Enligt babycenter. com, finns det bara en over-the-counter medicin alternativ anses säkra för gravida kvinnor. Emetrol finns receptfritt som illamående stöd. Även det är inte godkänd av FDA för graviditeten är det som av läkarna som säkra att använda. Gravida kvinnor vars illamående är relaterade till sur kan också hitta lättnad graviditetsillamående med halsbränna mediciner.

Receptbelagda Rättsmedel

Om din graviditetsillamående hindrar dig från att gå till arbetet eller skolan och orsakar viktminskning, kan din läkare förskriva en anti -illamående medicin. Experter på babycenter. com säga de vanligaste receptbelagda mediciner är Stemetil, Tigan och Phenergan. I svåra fall kan Zofran, en anti-illamående medicin skrivs ut till cancerpatienter, förskrivas. Detta är vanligtvis en sista utväg, eftersom det är en dyr medicin som de flesta försäkringsbolag inte täcker.

Previous:nothing Next:Hur refinansiera med rabatt poäng

Relaterade artiklar


 • Varför är hjärtsjukdom vanligare hos kvinnor?
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
 • naturliga sätt att inducera förlossningen
 • hur man får ett ultraljud för graviditet
 • hur man handskas med en förfallen graviditet
 • QuickVue graviditetstest instruktioner
 • Nicotrol inhalator system instruktioner
 • varför får du i vikt under klimakteriet?
 • hur man ska behandla smärta runda ligament under graviditeten
 • Hur identifiera graviditetsdiabetes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com