naturliga sätt att inducera förlossningen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-01
De sista veckorna av graviditeten kan kännas som tortyr, och kvinnor ofta upplever att de skulle göra nästan vad som helst för att få det barnet. Dussintals rykten cirkulera om de bästa sätten att få arbete och få fart längs. Här är några utforskade metoder för naturlig förlossningsinduktion. Det rekommenderas att du inte försöker någon av dessa tills du är efter 40 veckor och som alltid rådfråga din läkare eller sjuksköterska att ta reda på vad de rekommenderar för ditt specifika fall

Prostaglandiner och oxytocin

Prostaglandiner är ett stort naturligt sätt att få arbetskraft, eftersom de tjänar till att uppmuntra dilating och utplåna av livmoderhalsen, vilket flyttar dig närmare arbetsmarknaden. Den största källan till prostaglandiner finns i sperma, och därmed är samlag potentiellt ett bra sätt att påskynda förlossningen. För vissa är detta ett bra sätt att spendera de sista dagarna av graviditeten, om det ger resultat eller inte. För andra kan detta verka inte önskvärt eller genomförbart beroende på personliga omständigheter av graviditeten.

Oxytocin, en naturlig form av pitocin, är vad som orsakar sammandragningar i livmodern, en nödvändig del av arbetet. Det kan frigöras genom orgasm, vilket gör samlag dubbelt effektiva för att inducera förlossningen. Om samlag är inte ett alternativ, har det visat sig att bröstvårtan stimulering är ett annat sätt att frigöra oxytocin i livmodern. För att stimulera dina bröstvårtor, vill du att efterlikna rörelserna hos en bebis suger. Om du äger en bröstpump, kommer detta fungera mycket bra. Om inte, ta tag i vårtgården och börja gnugga i en cirkulär rörelse. Rekommendationen är en nippel i taget, ungefär 15 minuter per nippel varje timme under flera timmar, vilket kan göra den här metoden mycket tidskrävande. Dessutom har det rapporterats av vissa kvinnor att detta endast kan användas för att producera mycket intensiv sammandragningar-starkare än normalt arbete -. Utan att öka deras effektivitet

Ricinolja

Många kvinnor har använt ricinolja att försöka förmå labor, men de flesta pedagoger eniga om att detta bara fungerar om din kropp är redo att leverera. Annars kan det skapar bara mer problem för dig. Det sätt ricinolja inducerar arbetskraft genom att skapa kramp i tarmarna och diarré, vilket kommer att stimulera livmodern, släppa prostaglandiner som orsakar sammandragningar.

Ricinolja tas i doser av två matskedar, men har en mycket odrickbar smak. För att hjälpa till att få ner allt, bäst det tagit blandas med en milkshake eller läsk eller kodad i ett par ägg. Dessutom är den bästa tiden att ta ricinolja på morgonen efter en god natts vila så kroppen har energi att ta itu med biverkningarna av ricinolja (istället för att hålla dig uppe hela natten).

En fara att ta ricinolja är att den bara kan användas för att däcket mamman mer, ge henne mindre energi att leverera. Det kan också leda till uttorkning, som kan påverka din mjölk försörjning och att SAP mer energi från leverera modern.

Växtbaserade metoder

nattljus är en utmärkt källa av prostaglandiner och är en ofta använd metod för att hjälpa till att flytta arbetskraft med, men det kommer inte leda till att du gå in arbetskraft om din kropp inte är beredd att göra det. Börja på 34 till 36 veckor kan du börja att ta muntliga tillägg, som börjar med två 500 mg kapslar per dag och öka till tre eller fyra kapslar per dag runt 38 veckor till fullgångna. Vid denna tid kan du också börja använda kosttillskott sätts in i slidan (inte om du ökar din oral dosering). Den softgels kan sättas in i slidan och löser enkelt. Ett annat alternativ är att köpa en olja form av jättenattljus och använda den för din bäckenbotten massage, tillämpa vissa till livmoderhalsen om man kan nå den (om inte, kommer den att absorbera genom att där).

Begagnad under århundraden av indianer och barnmorskor lika, röd hallonbladsté är en av de bästa sätten att förbereda din livmoder på arbetskraft. Det är helt säkert att använda under hela graviditeten (eller även om du inte är gravid). I huvudsak hjälper det toner din livmoder och att fungera mer effektivt. Det hjälper också livmodern att krympa tillbaka snabbare efter förlossningen.

Svart och blå Cohosh är två växtbaserade metoder som har visat att reglera och stärka värkarna, respektive, och ofta tillsammans. Båda kommer i ett alkohol-eller vattenbaserade tinktur form (undvik kapselform). Typisk användning är att ta 10 till 15 tinkturer av den blå timmen, och fem till 10 av de svarta varje halvtimme och att fortsätta tills förlossningen börjar eller för en hel dag. Ta sedan en vilodag innan du försöker igen. Varnas för att Cohosh kan leda till blodförtunnande. Detta kan vara farligt, så tala med din läkare eller sjuksköterska innan användning.

Akupressur

Det finns två tryckpunkter på kroppen som sägs producera värkarna då det stimuleras. Den första ligger i bandet av tummen och pekfingret och stimuleras genom att nypa ihop bandet och gnugga i en cirkulär rörelse i 30 sekunder till en minut, sedan bryta för en till två minuter innan du upprepar. Den andra punkten handlar om fyra finger-bredder över insidan av fotknölen. Du vet att du hittat den om den känns öm när du trycker ner. Att stimulera, tryck ordentligt och gnugga med cirkelrörelser tills du har en sammandragning, stanna upp och vänta på att nedgången i slutet innan du börjar igen.

Previous:nothing Next:husdjur för barn som har astma

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att upplösa njursten
 • hur du får ditt barn på vitamin D mjölk när i rätt ålder
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • hur man hanterar sängliggande under graviditeten
 • hur man kan bli av diarré hos barn med hjälp av brat kost
 • hur lång tid efter utsättning av p-piller kan du bli gravid?
 • hur man handskas med överskott viktökning under graviditeten
 • Hur du tar någons blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com