träning steg för graviditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-01
Det första gäller att skapa ett träningsprogram under graviditeten är att konsultera din läkare för att utesluta eventuella sjukdomar. Motion under graviditeten ökar energi nivåer, minska obehag av graviditeten och hjälper till med förlossning som du kommer att passa. Efter ett träningsprogram under graviditeten hjälper dig att komma i form snabbare efter förlossningen av barnet

optioner

Vid första graviditeten undersökning, tala med din läkare om optioner under din graviditet. Det enklaste motion under graviditeten är gångavstånd. Det rekommenderas att gå dagligen i minst 20 minuter i ett behagligt tempo. Längre perioder av promenader är acceptabelt, om du redan hade ett träningsprogram på plats.

Simning är en låg inverkan övning som är bra för en i hela konditionsträning. Simma kan vara ansträngande för personer som inte tidigare simmade. Vatten aerobic klasser är en miljövänlig alternativ för alla kunskapsnivåer. Vissa hälsoklubbar kommer att ha en speciell prenatal klass vattengympa, annars gå med i en vanlig klass.

Lokala hälso-klubbar kommer att regelbundet ha graviditet-baserade aerob träning klasser. Dessa klasser är skonsamt och är utformade för säkra förflyttningar under graviditeten. Om klasser är inte reklamen, kontrollera med informationen på din klubb se om de kommer att erbjudas.

Motion videor under graviditet finns tillgängliga och fokusera på säker övningar. Dessa filmer allt från hjärt aerobics till yoga. Kolla ditt lokala bibliotek att se om de har videoklipp tillgängliga att kolla på utan extra kostnad. Sändningen butiker utför också prenatal böcker och filmer och du kan hitta en till en lägre kostnad.

Komma igång

Starta ditt program långsam om du inte är van att träna regelbundet. Gå runt kvarteret eller köpcentret till fots vid kortare perioder är ett enkelt sätt att komma igång. Successivt bygga upp den tid du går till fots och hastighet. Kom ihåg att inte pressa dig, bo på en behaglig nivå

Gå med i en vatten aerobics eller hjärt aerobics klass kommer att motivera dig att stanna med programmet. . Att göra åtagandet att gå varje vecka är det första steget att starta ett program.

Varningar

Motion rigoröst under varma och fuktiga vädret inte är säkra under graviditeten. Se till att du dricker vatten under någon form av motion för att förhindra uttorkning. Ha alltid en vattenflaska med dig, som när du blir uttorkad att det är svårare att återhämta sig under graviditeten.

Kontakta sport och övningar är inte säkra under graviditet och kan orsaka skada. Övningar och aktiviteter som får dig att hoppa eller kräver snabba fötter rörlighet för snabba riktningsändringar rekommenderas inte. Dessa inkluderar fotboll, basket, tennis, ridning och skidåkning.

Previous:nothing Next:naturliga sätt att inducera förlossningen

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in Childs överliggande i bilen
 • hur man använder ett graviditetstest
 • hur man ger upp alkohol under graviditeten
 • hur har ett test allergi scratch
 • hur ska 40 som mig
 • hur man gör en super säker (ej giftig) allrengöringsmedel
 • hur man överlever den tredje trimestern av graviditeten
 • tecken på en urinvägsinfektion hos spädbarn
 • Hur identifiera graviditetsdiabetes
 • hur man hanterar sängliggande under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com