bröstförstoring och minskning av amning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-10
Medan de flesta läkare är överens om att bröstmjölk är bäst för barnet, kan kvinnor som haft bröstförstoring eller bröstförminskning har svårt att amma. Det kommer inte bli känd om hon kan amma tills hon verkligen försöker det. Enligt BFAR, en webbplats med information och stöd om amning efter bröst och bröstvårtan operationer finns det flera faktorer att beakta vid amning om dessa operationer har utförts

Du behöver:.
Glaskannans
. Fluid extrakt av Ipecacuanha.
Ättiksyra.
Glycerin.
Sil.
Sugar.
Vatten.
Flaska med etiketten.

Basics

De flesta kvinnor som har haft bröstförstoring eller bröstförminskning kommer att kunna amma. Men deras mjölkproduktion generellt lägre än de som inte har haft operation. Detta kan förhindra amning uteslutande, men det finns sätt att öka mjölkmängden såsom bröst-komprimering, hand uttryck, pumpning och amning oftare.

Bröstförstoring

De som har haft bröstförstoring har generellt en bättre chans att amningen än de som har haft bröstförminskning. Detta beror på att placera implantat i brösten i allmänhet innebär mindre styckning och splittring av ledningar i bröstet än bröstförminskning. Plastikkirurger försök allmänt att minimera uppkomsten av ärr och kommer att placera snitt kring vårtgården och i andra områden diskret. Om ledningar och nerver skadas i processen, kan det påverka förmågan att amma.

Bröstförminskning

I bröstförminskning, snittet är betydligt intensivare än med bröstförstoring operation. Den plastikkirurg är också att ta bort bröstvävnad, vilket kan inbegripa ledningar och nerver som gör det möjligt att amma. För kvinnor med mycket stora bröst, kan det vara nödvändigt att helt ta bort bröstvårtan under operationen. Dessa kvinnor har generellt mycket liten, om någon, chans att amma efter operationen på grund av detta.

Amning Konsulter

För kvinnor som har genomgått någon typ av bröstkirurgi, kan amning konsult vara en värdefull resurs. Kvinnor bör nå ut till en amning konsult innan leverans att utveckla en relation och informera konsulten om hennes situation. Även om ingenting kan göras i förväg för att säkerställa amning är en framgång, amningsperioden konsulten kan ge tips på amningen som kommer att öka oddsen för framgång för kvinnor som möter denna uppsättning omständigheter. Kvinnor som haft bröstcancer operation mentalt bör förbereda ha antingen att amma eller pumpa oftare än deras icke-kirurgisk ammar kamrater.

Överväganden

Om du planerar att amma, den skjuta någon bröstförstoring eller en bröstförminskning förrän efter amning är klar. Om detta inte är möjligt, underrätta plastikkirurg av viljan att amma före operationen. Även om inga garantier kan göras om amning kan kirurgen gå mer noggrant för att avlägsna vävnad eller göra snitt för att ge största möjliga chans att lyckas.

Previous:nothing Next:vitlök botemedel mot jäst

Relaterade artiklar


 • vård i slutet av prematura barn
 • husdjur för barn som har astma
 • katt allergier hos barn
 • hur man handskas med överskott viktökning under graviditeten
 • för tidig förlossning behandling
 • trötthet rättsmedel
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • hur man läka nervsmärta
 • Hur kan jag få min läkare att ge mig smärta medicin?
 • hur man gör en super säker (ej giftig) allrengöringsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com