de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-10
Naturligt progesteron är populär bland postmenopausala kvinnor och kvinnor med polycystiskt ovariesyndrom. Det är också en populär behandling för kvinnor med PMS eller oregelbundna, smärtsamma menstruationscykler. Enligt Northwestern hälsovetenskap universitet, är naturligt progesteron en bioidentiska hormon som ersätter låga nivåer av progesteron och uppmuntra kroppen att producera mer av sina egna. Detta over-the-counter grädde är mest effektiv när det tillämpas på vissa områden av kroppen

Du behöver:.
Glasbehållare.
Fluid extrakt av Ipecacuanha.
Ättiksyra.
Glycerin.
Sil.
Sugar.
Vatten.
Flaska med etiketten.

Var ansöker

Enligt Northwest Health Sciences University, bör naturligt progesteron tillämpas på "mjuka vävnader såsom baksidan av händerna och bröstet. " Detta beror på att naturligt progesteron är fettlösliga, och därför är lättare absorberas i blodomloppet och användas av kroppen om det inte appliceras på områden med större fettdepåer.

Hur mycket man ansöker

Enligt University of Michigan, krämer recept progesteron brukar innehålla doser mellan 20 och 70 milligram per dag. Dessa föreskrifter krämer är mycket mer potent än over-the-counter versionerna är rätt att vara, och därför är naturligt progesteron krämer antingen används i mindre doser eller i större mängder. University of Michigan fortsätter med att säga, "förmågan hos huden tillämpas progesteron för att uppnå effektiv nivåer i kroppen är källan till diskussion. "

När ska ansökan

Enligt Soul Cysters, de som använder naturligt progesteron för hantering av polycysic ovariesyndrom eller oregelbunden menstruationscykel brukar krämen från dag 14 till dag 28 av sina cyklar, då upphöra. Detta är så progesteron återkalla kan komma med på menstruation och så ökade progesteron i kroppen kan bidra till att återställa ägglossning. Kvinnor som använder naturligt progesteron för klimakteriet tillämpas i allmänhet det dagligen medan symtomen kvarstår.

Previous:nothing Next:bröstförstoring och minskning av amning

Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera graviditetsillamående
 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • för tidig förlossning behandling
 • rotavirusinfektion hos barn
 • husdjur för barn som har astma
 • risker för bärbara datorer
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • hur man gör en super säker (ej giftig) allrengöringsmedel
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
 • hur man får tillräckligt med vila under din graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com