den bästa hemsidan blodtrycksmätare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-25
Blodtrycksmätare finns som själv blåsa, halvautomatisk och automatisk. Det finns även blodtrycksmätare som mäter blodtrycket från handleden eller överarmen. Enligt Mayo Clinic, övervakar att mäta blodtrycket med hjälp av överarmen är den mest korrekta. Du kommer att ha en blodtrycksmätare som har ett minne att behålla din tidigare avläsningar, är lätt att använda och har en bra garanti

högpresterande

Enligt Consumer Sök, var toppen blodtrycksmätare som båda gjordes av A D Medical LifeSource. De var UA-787EJ modellen och UA-767T.
Det bästa översynen gick till UA-787EJ modell prissatta runt $ 70. En av de intressanta funktionerna i den här blodtrycksmätaren är semihard skal manschetten som gör det lättare att sätta på manschetten på. Den levereras också med en nätadapter, men det kan också drivas med batterier. En annan trevlig funktion på manschetten är att det är 2 inches större än de flesta, vilket gör den användbar för fler människor. Minnet rymmer 60 avläsningar på en gång. En annan intressant funktion är att den kan betygsätta ditt blodtryck baserat på din längd och vikt. Instruktionsboken kommer i stor stil, och den kommer med en bärväska och en snabbstartsguide.
UA-767T fått en AA rating på grund av dess röstfunktioner. Dess funktioner gör den perfekt för dålig eller ingen syn. Denna modell är prissatt runt $ 120. Den erbjuder en stor display och är självuppblåsande. Det ger ett alarm för oregelbunden hjärtrytm. Boken kommer i stor stil, och dess minne rymmer 60 avläsningar. Den beräknar också medelvärdet av alla dina avläsningar. Blodtrycket manschetter finns i små, medelstora och stora för perfekt passform. Detta kit levereras med en loggbok att spela in dina värden.
Båda dessa monitorer erbjuda livstids garanti.

Vissa löpare upp

Enligt Consumer Reports, nära runner's up tillverkades av Omron. Deras två översta modellerna var HEM-711AC och HEM-705CP.
Omron HEM-711AC rymmer 60 avläsningar på en gång. Enligt Consumer Reports, rapporterade användare användarvänlighet och stillhet. Den har en nätadapter och är mycket exakt. Den har en stor avläsning panel att erbjuda användare med nedsatt syn en enkel att använda bildskärmen. Denna monitor kostar ca $ 55.
HEM-705CP är en unik monitor i att den erbjuder en utskrift så att du kan spara dina avläsningar för din bokföring. Minnet rymmer 28 avläsningar på en gång. Den har automatisk blåsa upp och tömma. Denna modell har också testats på barn och tonåringar. Denna modell kostar ca $ 85.
Dessa bildskärmar erbjuder en 5-års garanti.

Budget bildskärmar

Det finns några skärmar som är billigare att erbjuda jämförbara funktioner.
Panasonic Automatisk Portable blodtrycksmätare erbjuder en liten storlek för resor. Den har en AC-adapter eller kan batteridrivna. Denna monitor blinkar om det systoliska trycket är högre än 139 eller om ditt diastoliska är högre än 89. Den erbjuder en knapptryckning, kan hålla 90 behandlingar, och har en 1-års garanti. Denna modell är prissatt runt $ 40.
Relion automatisk blodtrycksmätare är prissatt runt $ 40. Den erbjuder en 5-års garanti. Manschetten passar armar som är 9 till 13 inches i diameter. Andra storlek manschetter kan köpas separat. Den levereras med en nätadapter och har en stor display. Den erbjuder automatisk inflation och har en markör för korrekt placering på överarmen.

Previous:nothing Next:yoga rutiner för barn

Relaterade artiklar


 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • QuickVue graviditetstest instruktioner
 • vad yoga behandlingar hjälper kvinnor i övergångsåldern?
 • stegen i Krebs cykel
 • Vilka är efter effekterna av rökning?
 • Vicks ånga vakt förångaren instruktioner
 • hur man köper bipollen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com