den bästa skabb behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-18
Skabb är en parasit hudinfektion som orsakar utslag på specifika områden på kroppen. Armbågar, ljumske områden, bröst, gropar arm och bandet av tår och fingrar är mest sannolikt regioner att påverkas. Vissa barn kan få skabb i ansiktet, vilket gör att tillämpa behandling kräm svårare. Det finns både receptbelagda läkemedlen och naturläkemedel som botar skabb

Permetrin Cream

Den bästa medicinska behandlingen är Elimite kräm, som innehåller fem procent permetrin, men det är detta läkemedel endast tillgänglig via recept. För att ansöka Elimite, ta en kall dusch och torka helt. Bred kräm från huvudet till fotsulorna. Se till att du massera in den väl innan du sätter på kläder. Ta inte en dusch i åtta till 14 timmar. Du kommer att se en skillnad efter ett par dagar, kan dock klåda inte stanna ytterligare en månad eller så.

Naturliga botemedel

Det finns flera naturliga botemedel för att bota skabb symtom. Neem olja utvinns ur växten Azadirachta indica, och med dess naturliga bekämpningsmedel egenskaper, har det visat stor framgång vid avlivning skabb. Häll 100 ml av oljan i en sval bad och njuta i femton minuter. Blanda 50 ml med antiseptisk kräm och spridda över utslag. Likaså är lavendelolja en populär skabb botemedel. Häll en generös mängd på kroppen och låt absorbera. Trollhassel och tea tree olja är en annan blandning. Blandning 10 ml tea tree-olja med 90 ml trollhassel och tillämpas efter en dusch.

Hälsa

Skabb tar en vägtull på kroppens immunförsvar också. Öka din immunitet genom att ta dagligt tillskott av 50 mg zink, 1. 000 mg jättenattljusolja, två vitlökskapslar tre gånger om dagen, 1. 000 mg tång, och en goldenseal kapsel. Applicera goldenseal till det drabbade området tillsammans med aloe vera och ringblomma salva. Drick mycket vatten att rensa ut gifter. Ät en välbalanserad kost. Försök att ta tupplurar under dagen, eftersom mite är mer aktiva på natten, vilket gör klådan det sämre. Processen för att få rida av skabb i svag. Kom ihåg att bli ditt hem av dem också genom att städa, dammsuga och tvätta kläder. Familjemedlemmar bör behandlas, eftersom mite är så smittsam.

Previous:nothing Next:Kegel övningar för blivande mammor

Relaterade artiklar


 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • hur man ser yngre direkt:
 • hur man ska behandla graviditet hemorrojder
 • spädbarn långsam utveckling i tal
 • Hur sova med en nackkrage på
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com