fysisk utveckling hos barn åldern 0-3 år

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-28

Du behöver:
arm hammare
. Colgate tandkräm.
Vicks vaporub.
förberedelse h.
väteperoxid.
kiwi vit vätska skokräm.
Dickinsons trollhassel.
Lipton tepåse.
Phillips magnesiumpreparat.
havregryn.

Fysisk utveckling är synonymt med motorisk utveckling hos små barn. Den utgår från en god kontroll på händer och fingrar i barndomen till koordination av rörelserna i hela kroppen som ett barn.
Den första skicklighet ett spädbarn försöker att behärska är att lyfta sitt huvud och axlar. Barn föds med litet huvud eller nacke kontroll. De får de kunskaper med praktik och börja lyfta sina huvuden med tre månaders ålder, tillsammans med sina bröst med fyra månader. Allteftersom barnet växer och blir allt starkare, hon kan oftast börja sitta vid 6 års ålder till 7 månader och kan spela med sina händer.
En av de viktigaste färdigheter en bebis lär sig är förmågan att förflytta sig från en plats till en annan. Bebisar få muskelstyrka och få på alla fyra (händer och fötter), rock och tillbaka, kryper längs släpar fötterna och sedan ta bort full kraft krypande. Genomsökningen är en färdighet som händer mellan 8 till 9 månaders ålder. Vid tiden en baby når sin första födelsedag, börjar han att stödja stora mängder i vikt och drar sig upp på fötter stående. Detta är början på promenader.
Barn inte börja gå milstolpe med perfekt gång. Det finns mycket vaggande, tå promenader och även bowleggedness. Tendensen för barnets ben böja ut kommer vanligtvis att korrigera sig själv med 3 års ålder. Vissa barn blir kobent (aktiv lutning i benen) och detta bör också korrigera vid en ålder av 5. Föräldrar är rätt exalterad över sitt barns vandring milstolpe, bör det dock aldrig tvingas att promenera färdigheter acquired. As barn växa upp, de behöver träna de många färdigheter som leder till grovmotoriska kontroll av ålder 2. Utomhusaktiviteter som uppmuntrar gå, springa, hoppa och kasta erbjuda möjligheter att förbättra sin balans och koordination. Kontrollera den valda verksamheten är åldersanpassade så att de yngre kommer inte frustrerad.
Vid 3 års ålder, de flesta barn ta sig runt lätt och börjar hoppa, hoppa och klättra. Detta är också den tid då ungdomarna tar intresse för ridning leksaker som en trehjuling.

Potträning är utvecklade

potträning är en del av fysisk utveckling som är en viktig milstolpe. Toalettbesök krävs fysiska och psykiska färdigheter. Barnet måste kunna hålla urinen under några timmar som hans urinblåsa muskler är att utveckla, och mentalt han behöver för att skilja de tecken som han behöver för att använda toaletten för lättnad. Processen för potträning är specifik för varje barn och föräldrar ska aldrig rusa processen. Gör denna utbildning en rolig och växande erfarenhet som rädsla eller ogillar denna uppgift kommer verkligen sakta ner processen av detta utvecklingsarbete beredskap. Framgångsrik potträning sker vanligtvis mellan åldrarna 2 och 3 år. Nattetid torrhet kommer senare.

Previous:nothing Next:Vilken storlek gymbollar ska jag använda?

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska bristningar under graviditeten
 • vård i slutet av prematura barn
 • Hur du tar någons blodtryck
 • träning steg för graviditet
 • Varför är hjärtsjukdom vanligare hos kvinnor?
 • hur man somna om du har problem
 • ska man ge ett barn vitaminer med fluor?
 • att kliva av i Storbritannien
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • graviditet akne rättsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com