hälsporre smärtlindring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-21
Hälsporre är mycket smärtsamt och orsakas av inflammationer och inlåning kalcium i plantar fascian-den långa området vävnad som går mellan hälen och tårna. Många hänvisar till obehag av kravet på plantar fascilits som "hälsporre". Här finns några knep som hjälper dig att lindra din fot smärta

Athletic Tape

Du kan avlasta bandet av vävnad som går mellan hälen och tårna genom att linda din båge med atletiska tejp. Börja från området strax under hälen, och linda tejp runt din båge så långt upp som precis under bollen på foten. Detta kommer att ge stöd till fascian området och lindra stress på vävnaden, vilket gör foten att må bättre när du går eller springer.

Padding

Använd en tjock pad gel hälen inuti din sko för att dämpa hälen medan du går eller springer. Du kan behöva lägga till en båge stöd och kuddar tå, liksom, beroende på hur allvarligt ditt tillstånd. Se till att dina skor inte är slitna lägenhet vid hälen, som konstant bankar på den drabbade foten kommer att göra ditt tillstånd förvärras. Använd tjocka sockor om du planerar att vandra eller springa för varje avstånd. Du kan också köpa Poron skär skum sko som kommer att lägga till stöd och hjälp kudde foten.

Vila

är det viktigt att hålla upp dina fötter så mycket som möjligt när du lider av hälsporre. Om du kan, lägg upp fötterna flera gånger om dagen för att ge vävnad en chans att slappna av och fylla på blodförsörjning i fötterna. Detta kommer att minska din inflammation och bidrar till att minska ditt obehag som du läka.

Ice and Heat

Alternativa is och värmeterapi på din hälsporre genom cool komprimerar varje morgon för att minska och förhindra svullnad, och tillämpa varm komprimerar på kvällen för att föryngra blodtillförseln efter att du har varit på fötterna hela dagen. Om du har möjlighet att under hela dagen använder is och värme komprimerar att hantera obehag och stimulera läkning i foten vävnad.

Previous:nothing Next:reumatoid artrit hos barn

Relaterade artiklar


 • vård i slutet av prematura barn
 • Nicotrol inhalator system instruktioner
 • magsmärtor hos barn
 • för tidig förlossning behandling
 • Hur identifiera graviditetsdiabetes
 • hur att linda en axel med ACE bandage
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • manlig hälsa tips
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
 • Hur förhindrar spiral graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com