hur man gör det mesta av din läkare besök

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-04
Vi alla letar efter sätt för att maximera vår tid och minimera vår bortkastad energi. Att hitta en läkare besök på vår kalender kan placera utmaningar på detta mål. Det finns sätt att använda din tid klokt och maximera tiden fokuserat på vård inte på detaljer

Du behöver:.
Handdukar (2)
. en ren diskbänk.
varmvatten.
hudvänliga eller genomskinlig tvål.
ansiktsscrub (tillval).
bomullstuss.
tvättsprit eller sammandragning.
skarpa, rena rakblad.
After Shave, gel osv
.
Shave Cream, gel etc.
.


1.
Gör en lista av frågor, problem, och ni vill ta upp med läkare. Du kan ha ett stort minne, men om läkaren ser en lista är det mer sannolikt att få upp. Om du kan få frågor till läkare i förväg eller den läkare kommer att läsa frågorna innan testet för att se till att alla frågor behandlas, desto bättre. Men efter att ha en lista hjälper dig att fokusera och ta kontroll över samtalet. Läkare kan ha uppmärksamhet och fokus frågor precis som resten av oss.
2.
med en lista är ännu mer kritisk om du inte är den person som undersöks. Om du tar ett barn eller annan vuxen som kommer att vara beroende av dig under testet, är det ännu lättare att bli distraherad. Listor verkligen hjälpa dig och läkaren att stanna på uppgiften.
3.
Gör en datoriserad läkemedelslistan att du uppdaterar och ta med till varje besök. De flesta kontor be om denna lista. Att kunna lämna in dem lätt man läsa sparar tid och arbete för båda parter. Hålla det på datorn gör det lättare för dig att uppdatera och hålla aktuell. Kom ihåg att lägga några ytterligare OTC-läkemedel eller kosttillskott du tar, eftersom dessa kan påverka andra läkemedel som förskrivs och medicinska tillstånd.
4.
Ta hand om försäkringsfrågor. Om du inte har använt din försäkring på ett tag, samtal och se till att inget har förändrats. Många företag håller på att förändra politik och vad som fungerade förra gången kan ha ändrats nu. Gör Kontrollera att du har alla nödvändiga remisser, arbetade pappersarbete, självrisker och copayments ut. Aldrig förutsätta att folk vet vad din försäkring täcker. De kommer inte att betala räkningen om du har fel. Att ta sig tid innan ditt besök kan spara dig timmar i telefon senare reda ut medicinska räkningar. När du kommer till kontoret har din försäkring information och nödvändiga copayments redo.
5.
Om du besöker en ny läkare, se till att du har skrivit journaler. Det kan vara en utmaning att komma ihåg vilket år du hade att fotkirurgi på. Detta tar upp värdefull tid och leder till frustration för dig. Gör dig ett datoriserat register över datum och tider du kan ladda ner och ta med dig till läkarbesök kan spara dig mycket huvudvärk och spel av minnet.
6.
Var i tid. Vissa medicinska metoder är stränga och kommer inte att se dig om du är sent oavsett hur bakom de körs. Acceptera detta och planera därefter. Ring för vägbeskrivning, inte bara vägbeskrivning men håll byggnad. Speciellt när man besöker större medicinska institutioner att hitta platsen för Office kan vara tidskrävande. Lägg i parkering och vad du trodde var en rimlig tid att komma fram till ditt besök är snabbt försvinner. Ringa kontoret och fråga där kontoret är beläget inom anläggningen. Ofta människor antar patienter har en magisk riktad känsla som leder dem till rätt kontor. Vi inte och vi måste vara proaktiva om att upptäcka vår destination innan du lämnar hemmet.
7.
Ta med något produktivt att hålla dig sysselsatt. Om du kan arbeta på din bärbara dator, gör det. Jag vanligen att detta är en bra tid att fånga upp behandlingen har jag inte haft chansen att följa. Plan för att vänta och design ett väntrum vänlig aktivitet som flyttar din dag framåt. Välj något du kan åstadkomma från din dagliga verksamhet som är väntrum vänlig. Konstigt nog när folk tänker på det finns planering, aktiviteter design och annat pappersarbete saker typ som passar den nisch om de planerar för det.
8.
Vill vara påstridig om att få din frågor besvarade. Om läkaren har att komma tillbaka till dig kontrollera att det finns en plan för hur det kommer att inträffa. Under ditt besök får recept påfyllningar. Detta kan spara den irriterande uppgift att arbeta genom kontoret för att få påfyllning kallas till apoteket när du kör ut. Även om det kan kännas rusade, se till att du har uppfyllt de objekt på din checklista. Försök inte komma ihåg allt använda de verktyg du skapat.

Tips och varningar


 • Gör en lista på dina frågor
 • reda på var du ska
 • Kom i tid


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av blåmärken nu

  Relaterade artiklar


 • hur man köper bipollen
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
 • husdjur för barn som har astma
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
 • hur man ska behandla graviditet hemorrojder
 • hur man vet att du har ägglossning så att du kan bli gravid
 • hur man kan bidra till att minska feber
 • roll telomeras
 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • hur man ska hantera graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com