hur man kan förhindra att du och dina nära och kära från att bli / smittas av svininfluensan (H1N1 virus)

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-05
De svininfluensa har funnits i flera år, men det har nått internationella popularitet under de senaste månaderna. Målet med denna artikel är att hjälpa dig minskar dina chanser att få influensa
1.
Håll dig borta från trångt slutna byggnader. Ju fler människor det finns i en tillsluten byggnad (eller ens en utanför Public Affair), desto större chanser har du att smittas av det. Svininfluensan är kontrakterade precis som en vanlig influensa. När människor nyser eller lämna slem och du befinner dig inom avstånd eller peka på slem och sedan din mun, ögon eller näsa, har du en stor chans att smittas av det.
2.
Tvätta händerna ordentligt innan du äter, röra dina barn, kontakt med munnen näsa, ögon och i mellan. Man kan tro att tvätta sin hand är en enkel affär, det är tyvärr de flesta av oss lärt felaktigt. Här är hur läkare, sjuksköterskor och CNA: s tvätta händerna på sjukhuset för att förhindra korskontaminering:
3.
Slå varmt vatten på. Squirt tvål på händerna. BUSKMARKER handflatorna, fingrarna, mellan fingrarna, under naglarna med den andra handen (suppleant) medan de sjöng "Happy Birthday Song" eller "ABC" låt tre gånger. Det är skrubberoperationen som gör sig av bakterier och bakterier, inte tvål. Därefter är detta mycket viktigt: Alla skrubbning du just gjorde är inte värt någonting om stänga kranen bort med händerna. Använd en pappershandduk (eller armbågen) att stänga kranen av. Använd sedan en annan pappershandduk att torka händerna. Här är en annan viktig del: Medan du lämnar toaletten, använd ett annat pappershandduk att öppna dörren (tänk hur många människor som inte tvättar händerna)
4
bära runt en hand. . desinfektionsmedel. Använd den när du öppnar dörren, innan du äter, när du skakar hand, eller varje gång du rör vid en yta som många andra människor touch. Jag vet att det är mycket att göra, men din hälsa är värt det.


Previous:nothing Next:hur man kan slå hudirritation

Relaterade artiklar


 • hur man hittar hem hand om ett handikappat barn
 • hur lång tid efter utsättning av p-piller kan du bli gravid?
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
 • hur har ett test allergi scratch
 • Varför är hjärtsjukdom vanligare hos kvinnor?
 • steg för handtvätt
 • Hur kan jag få min läkare att ge mig smärta medicin?
 • roll telomeras
 • hur man kan slå hudirritation
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com