övningar för att bli av med mannen bröst

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-20
Att bli av med dina bröst kommer att innebära tre uppgifter. Först måste du ändra hur du äter och minska det dagliga intaget av kalorier. För det andra, öka din aeroba (kardiovaskulära) träning och för det tredje måste du öka ditt motstånd motion

minskar kaloriintaget

Om du är 25 eller äldre och du tar i mer kalorier än du förbrukar, överskottet kan gå till bröstet i form av bröst . Ett sätt att börja sönderfall dessa ner är att minska ditt dagliga intag av kalorier. Skär ner på fett, socker och överskott alkohol. Börja med att äta mer magert kött, grönsaker, frukt och sallader. "Man boobs", även kallad gynekomasti, är vanligare i större män. Ibland män med gynekomasti väga tyngre i deras buken och i bröstet område. Att bli av med överflödigt fett i bröstet område är möjligt utan att behöva opereras.

Konditionsträning

Om du tränar och enbart fokusera på en "oroshärd", försöka minska inches i det området, du kommer inte att lyckas. Du kan inte spot-minska någonstans på kroppen. Istället måste du göra konditionsträning (cykling, löpning eller längdskidåkning) för att tona upp varje område av kroppen, inklusive bröstet. Om din cardio sker i kombination med andra ansträngande träning, kommer du att använda mer kalorier än du tar i. När du tränar, du konverterar överflödigt fett till energi.

Börja långsamt så att du inte besegra dina goda avsikter från början. Bygg upp din uthållighet, ökar din träningstid gradvis.

Anaerob Motion

lyfter vikter. Du är inte arbetar för att öka din puls, utan du arbetar för att bygga muskler som du fortsätter att äta en mer vettig kost. Du kommer att bränna fett när du tränar med vikter. Tänk dig en tyngdlyftning regim som kräver att du lyfta tunga vikter för bara några repetitioner. Denna typ av styrketräning hjälper dig att bygga muskelmassa. En nyttig övning att börja med är sned bänkpress, som fokuserar på övre delen av bröstet. Lägg styrketräning övningar som fungerar på din nedre delen av bröstkorgen, övre ryggen och axlarna. Du kommer att börja öka storleken på dina axlar och nedre delen av bröstet, vilket ger dig större muskelmassa över en större yta.

Previous:nothing Next:hur man får företaget sjukförsäkring betala nekad anspråk

Relaterade artiklar


 • QuickVue graviditetstest instruktioner
 • frekvent urinering hos barn
 • beredning av tiazol
 • flytande hand sanitizer faror
 • vård i slutet av prematura barn
 • hjälp med klimakteriet
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • kvarstående effekter av p-piller
 • hur man ska leva efter döden av din make
 • Graviditet & fosterutvecklingen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com