spik tekniker svampangrepp behandling

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-27
Nagelsvamp orsakas av en svamp, jäst, eller till och med mögel, ta sig in under nagelbädden. Det kan förvandla dina naglar gula och göra dem chip och bryta. Vare sig du få det på naglarna eller tånaglar, det finns behandlingar för att hjälpa dig bli av med den obehagliga svamp, och vinna tillbaka lite förtroende för att låta folk se dina fingrar och tår

Mediciner

Läkemedel för behandling av nagelsvamp inkluderar receptbelagda läkemedel som kan tas oralt, men kanske inte fungerar att behandla svampen tillräckligt bra för att bli av med den för gott. Muntlig svamp mediciner kan också ha fler biverkningar än några av de andra valen.
Det finns också utvärtes läkemedel, såsom anti-svamp lacker och over-the-counter lotion eller krämer, som båda kan användas tillsammans med oral medicinering. Ingen av de tillgängliga mediciner har en 100% framgång, och kan behöva upprepas för nya utbrott.

Huskurer

Det finns metoder för att bli av nagelsvamp använda några saker som är vanliga i många hem . Listerine munvatten kan användas för att suga dina naglar att döda svampen.
annat hem avhjälpa att använda är äppelcidervinäger. Du kan njuta naglarna i en blandning av lika delar ättika och vatten i ca 20 minuter om dagen, och sedan torka naglarna helt. Upprepa dagligen tills svampen är borta.
Outspädd Tea tree-olja, eller två droppar olja oregano utspädd med någon tesked olivolja och tillämpas på spiken varje dag, kommer att döda svampen.

Livsstil ändringar

En sak som kan göra stor skillnad i att bli av nagelsvamp gör ändringar i kosten. Äta livsmedel som innehåller bra bakterier, såsom yoghurt, och skära ned på enkla kolhydrater såsom bakverk, socker och godis, kan förändra din kropp kemi och bli av med nagelsvamp och förhindra att det upprepas.
att hålla fötterna torra och bär bomull strumpor, samt att se till att du bär simning skor eller dusch på offentliga platser som duschar, omklädningsrum och offentliga pooler, bidrar till att förhindra spridning eller fånga en nagelsvamp.

Previous:nothing Next:ordentlig fiskolja dosering för barn

Relaterade artiklar


 • manlig hälsa tips
 • hur man gör Ipecac
 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten
 • bot för en rinnande näsa
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • sig att slappna av när man är gravid
 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • ordentlig fiskolja dosering för barn
 • hur man ger upp alkohol under graviditeten
 • effektivt rättsmedel för kramp i benen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com