trötthet rättsmedel

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-07
Alla går igenom perioder när de känner sig trött hela tiden, men det brukar går ganska snabbt. Ibland kan kronisk trötthet vara ett symtom på en sjukdom som kroniskt trötthetssyndrom eller hypotyreos. Om din vara trött är långvarig och åtföljas av symptom som förvirring, sömnlöshet eller depression, bör du tala med din läkare. Annars finns det några saker du kan göra hemma

Sleep

Få regelbundna djup sömn så att din kropp och själ är utvilad. Om din trötthet orsakas av sömnlöshet, bör du ta reda på varför och åtgärda problemet. Om du är under stress, lära sig avslappningstekniker. Bli av med din stress vid källan om du kan genom att byta jobb eller ändra var du bor. Om du är överviktig, ta reda på om du har sömnapné och vaknar upp flera gånger på natten och inte inser det. För sömnlöshet samband med mild ångest, överväga att ta ett naturläkemedel sömn stöd som innehåller valerianarot eller melatonin.

Diet

Att äta en hälsosam kost är en av de mest effektiva rättsmedel för din trötthet. Din kropp kan inte fungera bra om du fyller den med tomma kalorier och skräpmat. Drick åtta glas vatten varje dag och äta färsk frukt och grönsaker. Undvik förädlade livsmedel högt och socker. Genom att äta bra och fylla din kropp med mat som är levande, kommer du snart trötthet har bortfallit, och du kommer att ha mer energi att få saker gjorda.

Motion

promenad varje dag eller göra en annan typ av aeroba motion. Det kanske inte verkar som det, men trötthet kan orsakas av brist på aktivitet. När man motionerar regelbundet, bör du se din energi nivåer skjuta i höjden. Besök din läkare först för att se till att du inte har ett hälsotillstånd som gör dig trött och se till att det är OK för dig att skjuta dig själv genom motion. Det svåraste kommer att komma igång, men hålla fast vid det, och du kommer snart se fram emot din dagliga träning.

Örter

Var örter för att ge dig energi. Detta behandlas inte orsaken till din trötthet och kommer endast ge tillfällig lindring. Adaptogenic örter bidra kroppen i balans igen genom att lindra stress, lugna sinnet och ökad energi. De inkluderar ginseng, Ashwagandha, Astragalus och lakritsrot. Du kan köpa dem i en hälsokostaffär. Kontrollera med din läkare först, om du tar en receptbelagd medicin, och följ dosering anvisningarna på etiketten.

Previous:nothing Next:bronkopulmonell dysplasi symtom

Relaterade artiklar


 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • hur man köper kort sikt sjukförsäkring
 • hur du ställer in Childs överliggande i bilen
 • hur ska 40 som mig
 • hur man kan förhindra att du och dina nära och kära från att bli / smittas av svininfluensan (H1N1 virus)
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
 • hur man köper bipollen
 • trötthet rättsmedel
 • hur man vet att du har ägglossning så att du kan bli gravid
 • hur man ska hantera graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com