vattenavhärdarsystemet metoder

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-18
Vattenavhärdarsystemet är en process som minskar kalcium, magnesium och jonkoncentration i hårt vatten. Enligt SaltInstitute. org innehåller hårt vatten i genomsnitt 90 pounds av löst berg. Dessa upplöst bergarter, som injicera kalcium och magnesium i rör och värmeytor av tvättmaskiner och diskmaskiner, kan påverka hälsan hos alla som dricker vatten. Det skadar håret, gör tvål mindre effektiva och gör vattnet mindre säkert att dricka

Ion-Exchange vattenavhärdaren

Jonbytarmembran vattenmjukgörare beror på två tankar, harts och Salttanken, ta bort kalcium och magnesiumjoner i vattnet. Resin pärlor vistas harts tank där potentiellt hårt vatten kan passera genom. Hartsen tank utbyten mjukare, harts pärlor (bunden med natriumjoner) med de joner som gör vattnet hårt. När kulorna har vidtagit alla kalcium-och magnesiumjoner och tanken är full, går jonbyte sköljmedel offline. Salt vatten från saltlaken tank, fylld med nya natriumjoner redo för utbyte, värmevallningar hartset tanken och harts tanken kommer online igen.

Konsumentrapporter publiceras på AllWaterPurification. com säga att jonbyte avhärdare öka användbarheten av apparater som använder mycket vatten och kan öka livslängden på kläder och disk. Men i termer av lönsamhet av dricksvatten, är jonbyte inte idealisk på grund av natrium intag inblandade

Mjukgörande vatten genom magneter

Avhärdning av magnetisk väg är ett nytt behandlingsalternativ process. Är det dock anses vara det säkraste för dricksvatten på marknaden. Detta har att göra med det faktum att det är en av de få icke-kemiska metoder för avhärdning vatten.

Magnetic vattenmjukgörare anställa magneter placeras i eller utanför ett vattenrör så att vatten strömmar genom en magnetisk området. På grund av styrkan i det magnetiska fältet är vatten berövades sin orenheter och "hårdhet", men inte av vitaminer och näringsämnen.

Men effektivitet och livslängd ett problem som magnetfältet är endast i Närheten till vatten som behandlas. Detta innebär att timmar efter att vattnet passerar genom det magnetiska fältet kan det sammansatta med andra vatten och behålla sitt ursprungliga hårdhet. Det är bäst att sätta magneter så nära vatten källan som möjligt.

Previous:nothing Next:den bästa skabb behandling

Relaterade artiklar


 • Fakta om ben sporrar på fötterna
 • hur man kan förhindra att du och dina nära och kära från att bli / smittas av svininfluensan (H1N1 virus)
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • hur lång tid efter utsättning av p-piller kan du bli gravid?
 • hur man köper ett blodsockertest
 • hur man upp i vikt under graviditeten
 • hur man gör fosterdiagnostik graviditet yoga
 • hur man kan se barnen får FDA rekommenderade dagliga intaget av D-vitamin
 • hur man ser yngre direkt:
 • stegen i Krebs cykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com