MRSA Staph infektioner hos barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-11
Bakterien kallas meticillinresistent Staphylococcus aureus (MRSA) har blivit en av de vanligaste typerna av överlåtbara infektion i världen. Detta beror sannolikt på att en mutative kvalitet som har gjort den bakterierna extremt motståndskraftiga mot antibiotika. Eftersom den rapporterade första fallet av MRSA i 1961, har miljontals människor bli smittade av denna typ av bakterier. Möjligheten att dess överförs ökas med svårigheten att med infektionen, på grund av sin närvaro i de gemensamma inställning-som skolor, där det gått från barn till barn.

Du behöver:
förklaring Sida
. Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.

MRSA-infektion riskerna för barn i skolan

I en oktober, 2007 status rapport utfärdad av Centers for Disease Control and Prevention (CDC), potentialen för spridningen av MRSA-infektioner till barn i skolmiljö ansågs tillräckligt allvarliga för allmänna varningar och förebyggande vara dissmeinated till alla skolor i USA. Trots att CDC inte rekommendera att stänga skolor när fall av MRSA-infektioner rapporterades, gjorde de föreslår samhällsengagemang att vidta proaktiva åtgärder för att behandla och förebygga spridning av infektionen i skolan och hemmiljö.

Symtom på MRSA hos barn

Enligt Mayo Clinic, Staph infektioner hos barn som finns klassiska symtom som har en mängd olika utseenden och olika utvecklingsstadier. Även om många barn som smittas kommer bara ut små röda knölar som har liknande storlek och utseende till en finne, kan vissa infektioner webbplatser på barn utvecklas till ännu större knölar som blir öm och inflammerad. Dessa mer allvarliga infektioner kan orsaka brott i huden som sedan fylls med pus och avlopp. Öppna sår på barn kan också utveckla denna pus-liknande tillstånd.

Förebyggande

Även denna stam av stafylokockbakterier har visat en resistens mot antibiotika hos barn, existerande infektioner kan begränsas om god hygien och annan öppen sår bibehålls. Dränering infektion platser på barn bör vara klädd med rena bandage och tejp, dessa förband bör bytas regelbundet. Tvätta ofta med tvål och vatten, speciellt efter putsning infektioner, kommer att bidra till minska spridningen av bakterier på barnets kropp.

Behandling

Trots att MRSA-bakterierna har utvecklat en resistens mot vanliga antibiotika som penicillin och methacillin, nyare typer av antibiotika har visat en godtagbar grad av framgång vid behandling av dessa infektioner. Läkare kan förskriva kurser av klindamycin eller Bactrim som skall ingå i behandling hemsjukvård för barn. De antibiotika som kallas vankomycin har utvecklats för att behandla barn på sjukhus och andra hälso-omsorg. Den antibiotiska linezolid har godkänts av FDA för att behandla barn och vuxna. Mayo Clinic visar också att barn tvätta händerna ofta, hålla öppna sår täckas, sanera sängkläder ofta och få testas för MRSA.

Ytterligare försiktighetsåtgärder

Potentialen är stor för MRSA-infektioner hos barn att utvecklas till mer allvarliga hälso- problem. Obehandlat eller virulenta fall MRSA-infektioner kan spridas till andra områden av ett barns kropp, som sedan blir infekterade. Detta kan orsaka hälsa allvarliga problem för barnet, i synnerhet infektioner som förekommer i blodet, ben, lungor eller hjärta. Dessa mer allvarliga fall av MRSA-infektioner hos barn kan bli livshotande.

Previous:nothing Next:vad är en fot specialist kallas?

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för täppt näsa på spädbarn
 • hur man ska bekämpa en feber
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • livsmedel för att kontrollera sura uppstötningar
 • bröstförstoring och minskning av amning
 • lungutveckling för tidigt födda barn
 • hur man kan slå hudirritation
 • flytande hand sanitizer faror
 • goda kostvanor för klimakteriet
 • negativa biverkningar av p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com