behandlingar mot externa hemroids

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-15
Hemorrojder ske till följd av förstoppning eller lyfta tunga föremål. Även om de kan förebyggas, anser många människor inte möjligheten att få en hemorrhoid förrän de redan har den. Behandlingar finns tillgängliga för att minska smärta och obehag

Du behöver:. .
Förklaring Page
Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.

Fuktig Wipes

Hemorrojder måste hållas rena, men torka av den med vanligt toalettpapper kan ytterligare irritera bula, vilket gör smärtan värre. Rengöring av området varje gång du använder toaletten med en förfuktas torka hjälper desinficera och lugna området. Undvik att använda tvål på hemorrhoid, som parfymer och färgämnen kan förvärra tillståndet.

Blötlägg i badkaret

blötläggning i ett kar med varmt vatten är en av de mest effektiva behandlingar för yttre hemorrojder. Värmen i vattnet slappnar av musklerna kring hemorrhoid, lindra smärta och ömhet. Fyll badkaret med tre till fyra inches av vatten, och blöt i 15 minuter dagligen för att hjälpa till med problemet.

Vaselin

Vaselin kan hjälpa till med smärta och svullnad av hemorrojder när det appliceras två gånger dagligen. Applicera med en bomullstuss omedelbart efter bad eller dusch, och göra det igen efter rengöring med en fuktig servett. Gnid in gelé i helt för att undvika fukt i det drabbade området.

Over-the-Counter Salvor

krämer och salvor är tillgängliga över disk för att behandla yttre hemorrojder. Dessa bör användas enligt anvisningar på etiketten och bör inte användas längre än en vecka. Produkter som innehåller trollhassel eller hydrokortison är mest effektiva för att lindra smärta och svullnad av hemorrojder.

När man bör söka en läkare

At-huskurer ibland kan eliminera yttre hemorrojder. Men om problemet är fortfarande uppenbar efter en vecka av olika behandlingar, bör en läkare rådfrågas. Han kan föreskriva starkare mediciner, eller utföra en minimalinvasiv operation för att avlägsna hemorrojder.

Previous:nothing Next:allergier mot förkylningar hos barn

Relaterade artiklar


 • trötthet rättsmedel
 • hur man köper ett blodsockertest
 • den bästa hemsidan blodtrycksmätare
 • arbetsterapi aktiviteter för barn
 • spik tekniker svampangrepp behandling
 • hur man reser med flyg under graviditeten
 • Kan man bli gravid utan att ha en period?
 • depression fakta för barn
 • Hur kan jag få min läkare att ge mig smärta medicin?
 • spädbarn långsam utveckling i tal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com