de allra tidigaste graviditeten tecken

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-06
För vissa kvinnor kan de tidigaste tecknen på graviditet vara uppenbara och för andra att de kan gå obemärkt förbi. I många fall kan ett symptom bero på något annat tills senare när graviditeten är bekräftad. Ser tillbaka, du kanske minns många av de tidigaste tecknen av din graviditet som du inte kände till vid tidpunkten Missade

Period

Saknade en period är ibland det mest uppenbara tecknet på att en kvinna är gravid. Men i vissa fall lätt stänkblödning eller kraftiga blödningar kan förekomma på grund av implantation av befruktade ägget i livmodern. Denna blödning kan felaktigt tillskrivits en period. Vissa kvinnor kan även ha lätt till kraftig blödning under några månader efter graviditet. Därför är en missad tid inte det mest tillförlitliga tecken på graviditet.

Ömhet och Obehag

varierande symtom är stor i början av graviditeten. Vissa kvinnor upplever genast ont i ryggen och bröst anbud, eller kan ha allmän värk och ömhet i hela kroppen. Mage kramper och kramp i livmodern också kan upplevas under implantation eller på grund av förstoppning från graviditetshormoner.

Kroppsliga funktioner

Redan tidigt i graviditeten en kvinna kan uppleva mat cravings, ökad aptit och en känslighet för lukt . Vissa kvinnor kan märka en bit av viktökning, uppsvälldhet och även förstorade bröst. Under hela graviditeten kvinnans kroppstemperatur är något förhöjda, vilket kan börja nära början av graviditeten. Behovet av att kissa kan också öka vid denna tidpunkt.

graviditetsillamående

Tvärtemot vad många tror, kan graviditetsillamående inträffa när som helst och kan även vara närvarande i början av graviditeten. För vissa kvinnor lätt illamående, får halsbränna, ökad aptit och uppkördhet inträffa tidigt. Senare kan mer allvarliga symtom på morgonen sjukdom inträffa. Mat motvilja och lukta känslighet kan förekomma också.

Trötthet och humörsvängningar

Trötthet och humörsvängningar är vanliga i början av graviditeten och kan fortsätta under hela. Många av dessa symtom kan gå förbises eller kan hänföras till något i stil med influensa, menstruationscykeln eller någon annan vanlig åkomma. Graviditet kan orsaka täta humörsvängningar från irritabilitet till sorg.

Previous:nothing Next:behandlingar mot håravfall i tonåren

Relaterade artiklar


 • hur man ser yngre direkt:
 • vitlök botemedel mot jäst
 • hur man läka nervsmärta
 • hur lätt graviditetsillamående
 • hjälp med klimakteriet
 • Så för att lindra graviditetsillamående
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com