den bästa ringorm behandling

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-03
Tinea corporis eller "ringorm" inte orsakas av en mask alls, men är faktiskt en svampinfektion. En ringorm infektion orsakar en runda, rosa fläck på huden. Vanligtvis plåstret har en grov, fjällande kant. Det kan också ha en köttfärgad centrum. Ringorm är vanligast hos barn, men förekommer i alla åldrar och socioekonomiska klasser. De flesta ringorm kommer att lösa med behandling inom fyra veckor. Följande behandlingar är billiga och fungerar bäst för röjning av svampinfektion som orsakar ringorm.

Du behöver:
förklaring Sida
. Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.

använda OTC anti-svamp krämer

Over-the-counter anti-svamp krämer är oftast allt som behövs för att klara upp ett ringorm infektion. Du hittar anti-svamp krämer i fotsvamp avsnitt av ditt apotek eller varuhus. Välj en billig kräm som klotrimazol 1 procent. Den generiska krämer fungerar lika bra som de dyrare versionerna namn varumärke. Applicera krämen direkt till ringorm två gånger dagligen. Du kommer att behöva använda krämen i minst två veckor, även om utslagen har försvunnit.

Receptbelagda mediciner

Din läkare kan ordinera en kräm om din ringorm inte svarar på over-the-counter läkemedel. Ringorm kan också behandlas med orala fungals. Orala fungals interagera med vissa mediciner, så tala om tala med din läkare om du tar några andra mediciner.

Ringorm i hårbotten

Ringorm i hårbotten kan uppstå som röda, fjällande fläckar eller skallighet fläckar. Denna typ av ringorm svarar inte på OTC-läkemedel på grund av dålig absorption av krämer genom hårbotten och hår. Boka tid med din läkare om du har symtom på hårbotten ringorm. Din läkare kommer att bekräfta diagnos och ordinera perorala läkemedel såsom Lamisil eller griseofulvin.

Använd god hygien

Var noga med att tvätta händerna ofta och undvik att vidröra något område smittade med ringorm. Undvik att dela personliga saker med andra. Det är också viktigt att ha ditt djur ses av en veterinär om du misstänker att det kan vara källan till infektionen.

Ringorm i huden är milt smittsam genom direkt hud mot hud kontakt. Som täcker området med ett bandage innan den har behandlats i 48 timmar är ett enkelt sätt att undvika att sprida ringorm från en person till en annan. Den typ av ringorm som förvärvas från djur är inte smittsam, men eftersom det är svårt att veta var smittan kommer från, det är bäst att behandla alla ringorm infektioner som om de är smittsamma.

Previous:nothing Next:gratis huskurer för att behandla kokar

Relaterade artiklar


 • farorna med plast nappflaskor
 • hälsporre smärtlindring
 • livsmedel som är dåligt för menstruationskramper
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • skäl att ge blod
 • gratis huskurer för att behandla kokar
 • hur man ska leva efter döden av din make
 • bästa behandlingarna för baby eksem
 • hur man köper ett blodsockertest
 • hur man handskas med en dålig prognos vid graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com