depression fakta för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-01
Depression är inte begränsad till vuxna. Enligt American Academy of BUP, upp till 5 procent av barnen upplever en depressiv episod vid något tillfälle under sin barndom eller tonåren. Det är viktigt för föräldrar och lärare att förstå vad symtom på depression ser ut hos barn och tonåringar så att barnet kan få den hjälp han behöver. Depression kan störa ett barns förmåga att fungera dagligen i skolan och hemma. Den goda nyheten är depression är behandlingsbart.

Du behöver:
förklaring Sida
. Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.

Symtom på depression hos Kids

Depression hos barn ofta kan tas för beteendeproblem och akademiska svårigheter. Föräldrar och lärare ofta inte anser depression som en orsak när ett barn eller tonåring kämpar. Deprimerade barn och tonåringar kan vara alltför känslig, irriterad, klagar över fysiska symptom eller har låg självkänsla.

Orsaker till depression hos barn

Ett antal faktorer orsaka depression hos barn, inklusive en familjehistoria av depression, en kronisk sjukdom, missbruk, trauma eller större stress. Förlusten av en nära anhörig eller annan dramatisk händelse i livet kan utlösa depression hos vissa barn. Barn med en eller flera riskfaktorer för depression bör följas noggrant för att behandla symtom tidigt.

Fysiska reaktioner till depression hos barn

Det är vanligt att någon som lider av depression att visa symptom fysiskt. Deprimerade barn tenderar speciellt för att visa deras inre känslor av depression som yttre fysiska tecken. Fysiska symptom av depression huvudvärk, ont i magen och kronisk trötthet. Depression bör betraktas som en orsak till fysiska symptom om ingen uppenbar medicinsk orsak kan hittas.

Läkemedel för att behandla depression hos barn

I fall av allvarlig depression hos barn, kan anti-depressiva läkemedel ordineras. Selektiva serotoninåterupptagshämmare, eller SSRI, ofta skrivs ut till barn och kan vara effektiva vid behandling av depression, men de är kända för att orsaka maniska episoder hos barn, och därför bör barnen övervakas noga när du tar dem. Depression hos barn orsakas vanligtvis av något. Det är viktigt att deprimerad barn se en terapeut för att avgöra den ursprungliga orsaken till deras symtom.

Alternativa behandlingar för depression

mild till måttlig depression hos barn kan behandlas utan användning av anti-depressiva i många fall. Kosttillskott som vidtagits under ledning av en läkare kan minimera depressiva symtom och öka energieffektiviteten. Deprimerade barn bör uppmuntras att röra på sig lite varje dag och tillbringa så mycket tid som möjligt i solen. Deprimerade tonåringar kan vara overscheduled och kan behöva skära ner på några aktiviteter. Begränsa TV-och videospel kan uppmuntra deprimerade tonåringar att utveckla andra intressen och umgås med familj och vänner.

Previous:nothing Next:hälsosam graviditet efter kryoterapi





Relaterade artiklar


 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • hur man ger upp alkohol under graviditeten
 • återfallsförebyggande för missbruksproblem föreläsningsmaterial
 • frekvent urinering hos barn
 • laktosfria livsmedel för spädbarn
 • hur man sitta med god hållning
 • hur man köper bipollen
 • reaktioner på SULFA
 • äldre vårdplanering
 • hur man överlever den första trimestern av graviditeten




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com