gratis huskurer för att behandla kokar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-02
Kokar är lokaliserade hudinfektioner att så visas upphöjda röda klumpar, vanligtvis puss fyllda och ganska smärtsamt. De löser ofta i en till två veckor i en annars frisk person. Men om de är långlivade, kokar svarar bra på flera huskurer som inte bara kommer hjälpa till att lindra smärta utan förkorta infektionen samt

Du behöver:.
Förklaring Page
Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt

Värme

Den bästa gratis botemedel mot en koka är också lättast. Värme. Oavsett om från varma kompresser, varma bad eller värmedynor, kommer värme lindra lokal smärta i en koka och bringa infektionen till ytan. Det kommer också att hjälpa bilda en huvudet, gul eller vit mitten av en koka som betyder den är redo att öppna, och sedan kan du lättare tömma pus. Applicera så mycket värme som du kan tolerera utan obehag. Din hud bör ta på en liten röd nyans som tonar när värmen tas bort. Fuktig värme är särskilt gynnsam.

Naturläkemedel

Det finns flera växtbaserade metoder som hjälper dödar bakterier, som är roten till de smittade koka, men de kommer inte att minska smärtan så mycket som värme . Applicera vitlök saft eller lök saft på en koka för att hjälpa dra infektionen mot ytan. Både vitlök och lök innehåller svavel föreningar som har en bakteriedödande effekt. I själva verket bildade samma svavelsyra föreningar till grund för några av de tidigaste antibiotika.

Tea tree olja är känd för sina antiseptiska, svampdödande och antibiotika egenskaper. Placera en droppe av det på koka varje dag efter badet för att hjälpa döda bakterier och främja läkning. Tea tree olja kan döda en del Staph bakterier.

Prova även stöpning färsk persilja i varmt vatten och med hjälp av mjuk, fuktig löv för att göra en grötomslag för huden. naturliga syror i persilja fungera som desinfektionsmedel

Eftervård

Så småningom, det koka öppnas och börja rinna. Efter låta koka rinna och sedan rengöring huden, göra en pasta av Epsom salter och varmt vatten och tillämpa den på öppet sår. Pastan torkar alla exudat och hjälpa desinfektera området, förhindra infektionen sprids.

Varning

Vanligtvis kokar kan hanteras hemma. Det finns dock några tecken som kan tyda på en allvarlig infektion. Om koka tycks växa snabbt, har en foul lukt eller börjar ha röda strimmor strålar ut från centrum, bör du se din vårdgivare. Dessutom, om du är diabetiker eller ditt immunförsvar är nedsatt, tala med din vårdgivare om du får en böld.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för vaginal klåda & Burn

Relaterade artiklar


 • laktosfria livsmedel för spädbarn
 • guidade bildspråk för förlossning
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • hur man kan bli av med akne med huskurer
 • fosterutveckling på vecka 11
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • spik tekniker svampangrepp behandling
 • hur man får företaget sjukförsäkring betala nekad anspråk
 • botemedel mot liggsår
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com