hem rättsmedel för vaginal klåda & Burn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-02
Kvinnor vet att vaginal klåda och sveda är en riktig krångel, men med några enkla steg, vaginal klåda och sveda kan botas så kvinnor kan gå på med sin dag

Skäl för Klåda

slidan är fuktig, så täcker den med icke-andas kläder kan orsaka irritation på omgivande hud, speciellt på varma, fuktiga vädret . Liksom resten av kroppen, svettningar huden runt slidan när det blir varmt. Lägg till att klibbig svett till sekret vagina normalt producerar och det är lätt att se varför din hud kan agnar och bli irriterad.
en rad olika infektioner kan också orsaka klåda och sveda. Att se till att ditt individuella fall inte orsakas av en sexuellt överförbar sjukdom eller annan infektion, vara säker på att du inte har några andra symptom. Ovanlig utsläpp eller en illaluktande lukt kan vara bombsäkert tecken på infektion.

Själv-behandling

För att hålla fukt borta, prova klädd i en ventilerande trosskydd som drar vätska från kroppen. Detta kan förhindra vaginal obehag uppstår samt healing vad du redan har. Ändra liner fyra till sex timmar.
Majsstärkelse är en naturlig torkmedel, som drar vatten och fukt från kroppen. Ungefär som den lilla paket av kvarts som du hittar inuti nya skor eller väskor, håller majsstärkelse på fukt och kan lätt torkas bort och lätt appliceras på nytt varannan timme eller vid behov. Klappa lite på det yttre skalet endast-det hör inte hemma djupt i slidan.
Du kan också köra en varm, grunt bad och lägga en halv kopp vanligt bordssalt tills upplöst. Blötlägg din vagina i badet i 15-20 minuter, vilket för en del av vätskan in dig. Saltlösning i vattnet kan bidra till att lindra klåda och sveda.
Det finns också flera over-the-counter produkter som kan vara särskilt användbart för klåda och sveda. Vagisil och Vagistat erbjuda sprayer och krämer som hjälper klåda och sveda. Dessa produkter kan hittas i mensskydd gången på din mataffär eller apotek.

Infektioner

Om du har haft en svampinfektion tidigare och symtomen är desamma, prova med en over-the-counter jäst infektion behandling såsom Monistat. Svampinfektion symptom omfattar klåda, sveda, knöliga ansvarsfrihet och jäst lukt. Om du aldrig har haft en svampinfektion tidigare, kontakta en läkare.
Om din klåda eller sveda åtföljs av en illaluktande flytningar, märkbara skador eller buksmärtor, är det dags att rådfråga en läkare. Dessa symtom kan vara röda flaggor för olika sexuellt överförbara infektioner, från klamydia till herpes för HPV.
Om du är osäker på om du har en infektion, prova med en hem-test kit. Den här produkten använder ett färgat diagram som du kommer att jämföra dina resultat, som leder dig i rätt riktning när det gäller vad man bör ha till dina vaginala problem.

Previous:nothing Next:opartisk abort information

Relaterade artiklar


 • risker för bärbara datorer
 • vad gör kalcium förkalkningar i ditt bröst menar?
 • fosterutveckling på vecka 11
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • effektivt rättsmedel för kramp i benen
 • symptom av multipel skleros hos barn
 • de bästa sätten att lugna ont i halsen
 • hur lätt graviditetsillamående
 • frekvent urinering hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com