hur har din dispenseras receptbelagda mediciner i sin ursprungliga tillverkaren behållare

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-31
Har ni sett de grön-blå räkna brickor din lokala eller kedja apotek apotek använder? Har du undrat hur många gånger de rengöra dem efter varje gång den skall användas för varje recept fylls?

Vet du att vissa läkemedel kommer i burkar med 30 tabletter, 60 tabletter, 90 tabletter och 100 tabletter?

Vet du att du kan be apoteket att avstå ditt recept från ovanstående originalbehållarna?

Vet du om ett apotek har 2 öppna behållare av samma medicin , flesta oftast inte på apoteket kommer att använda både öppna lager flaskor att komma med din totala recept beställning

Du behöver:?
salt.
vatten.
pappershandduk eller servett.


1.
Om ditt recept kräver 30 tabletter, och medicineringen kommer i flaska med 30 tabletter, be att farmaceuten att ge dig den ursprungliga flaskan .
Om din recept kräver 60 tabletter, och det så hände din medicinering görs av läkemedelsföretaget i 60 tabletter /flaska, be för 60 flaskan behållaren.
2.

Men största delen av tiden är våra läkemedel görs i 100 tabletter /flaska eller större belopp /flaska av de flesta läkemedelsföretagen. Så har vi inget annat val än att förvänta oss att våra lokala apotek att dosera dem i deras recept flaskor val. Jag tror inte vi kan begära eller någonsin skulle be våra apotek för att rengöra räkna magasinen de kommer att använda för våra recept, så när vi får vår medicin, se till att åtminstone torka vår tablett eller kapsel med en torr trasa eller bomull innan du tar dem om du märker att den röda färgen på kapseln är lite vitaktig.
3.
Om det när öppna våra recept flaska vi märker något pulver inuti, räknar facket måste har använts med viss Powderly tabletter och var inte ren ordentligt eller kanske samma räkning magasinet användes. Å andra sidan, om du inte märker något ovanligt är det nog bra att gå vidare och ta dem enligt instruktionerna speciellt om du är så bekant med din medicinering.
Som i min tidigare artikel om utgångsdatum på receptbelagda mediciner, det är alltid bra hälsa praktiken att be apoteket att förse dig med partiets nummer informations-och utgångsdatum för den ursprungliga flaskan din medicin löstes från.

jag har sett de flesta apotek tekniker och farmaceuter rent räkna brickor efter varje användning, men ibland är det alltid bäst att veta hur våra receptbelagda läkemedel håller på att distribueras på andra sidan av apoteket räknare över hela landet.

tips och varningar


 • Om du behöver fråga din apotekare, det ursprungliga beloppet /flaska din receptbelagda läkemedel kommer in, så du kan begära för det ursprungliga flaskan undvaras ditt recept, gör du det innan du ger ditt recept.
 • Jag tror att det är säkert att säga och att anta att alla apotek drugstores i detta land praktiken renlighet i deras utlämning praxis efter allt, det är samma medicinering de dosering som ska hjälpa oss med den specifika infektionen vi försöker ta hand om.


 • Previous:nothing Next:hur man ska äta rätt för graviditet

  Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till pediatriska magont?
 • är badtunnor dåligt när man är gravid?
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • träning steg för graviditet
 • kronisk snuva hos småbarn
 • stegen i Krebs cykel
 • naturliga sätt att inducera förlossningen
 • hur man köper ett blodsockertest
 • klimakteriet hjälp för män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com