hur man desinficera för virus

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-14
Virus är mikroskopiska icke levande partiklar som kan angripa friska celler i din kropp. De inte har karaktär av levande organismer och kan inte metabolisera livsmedel. Till skillnad från bakterier, virus är enkla i cellstruktur och inte har behov av mat. Men virus är lätta i vikt och lätt kan spridas genom luften eller vattnet. De kan replikera och orsaka sjukdom hos människor och djur genom att injicera sitt DNA i friska celler. Genom att använda alla metoder nedan kan du desinficera din kropp, tillhörigheter och omgivningen och förhindra många sjukdomar som virus orsakar.

Du behöver:
förklaring Sida
. Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.


1.
Tvätta händerna och applicera en hand desinfektionsmedel. Korrekt handtvätt kan hjälpa tvätta bort virus och förhindra spridning av smittsamma sjukdomar. Tvätta händerna med tvål i 60 sekunder och se till att skrubba mellan fingrar och naglar. Tvätta händerna särskilt före måltider, då skakar hand och efter att ha använt poster på arbetsplatsen som telefoner, datorer och annan utrustning. Applicera en hand desinfektionsmedel efter handtvätten. Se till att du köper en hand sanitizer som kan förstöra virus, eftersom de flesta hand sanitizers bara döda bakterier. DepHyze hand sanitizer kan döda virus, se länk nedan för att beställa.
2.
Spray blekmedel på döda ting. Regelbundna blekmedel dödar de flesta virus speciellt kall, hepatit och influensa virus. Lägg en del blekmedel till sex delar vatten, och häll i en sprayflaska. Se till att ha god ventilation och handskar. Spray blekmedel i kök och badrum.
3.
Desinficera dina kläder genom att lägga till en lösning i tvättmaskinen. Du kan enkelt desinficera kläder genom att lägga till en kopp bakpulver och en dl vinäger i tvättmaskinen. Kontrollera att det finns vatten i maskinen för att förhindra den från fizzing. Denna lösning är säker att använda på färgade kläder och kommer att eliminera de flesta virus och bakterier. Du kan också investera i en tvättmaskin med rengöringen, dessa tvättmaskiner använder höga temperaturer för att eliminera bakterier. Se till att leta efter ett sigill från NSF International, en säkerhet och hälsa organisation. Deras godkännande sigill visar att tvättmaskinen kan eliminera virus och bakterier.
4.
Koka bestick i kokande vatten efter tvätt. Virus är vanligt förekommande i bestick. Denna metod är också bra om du delar bestick med människor som är sjuka. Lägg bestick till kokande vatten i 15 minuter. Inga bakterier eller virus kan överleva 60 grader Celsius (140 grader Fahrenheit), temperaturen på en mycket varm kopp kaffe.
5.
Köp en antimikrobiell luftrenare. Luftrenare kan bidra till att eliminera virus från luften i ditt hem. Du kan också köpa en personlig luftrenare som du kan bära runt halsen. Dessa personliga luftrenare kan stöta bort virus när du är borta från hemmet. Du kan hitta högkvalitativa luftfilter och personliga luftfilter på din lokala järnhandel.


Previous:nothing Next:metoder för smärtlindring som används under förlossning

Relaterade artiklar


 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • fysisk utveckling av sex-åringarna
 • hur man gör en hinderbana för de små "ninja krigare"
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • reaktioner på SULFA
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • alkohol behandling i tonåren
 • bot för en rinnande näsa
 • hur man handskas med en förfallen graviditet
 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com