hur man överlever din kvinnas PMS ......

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-29
Ok kille-jag fattar! Du älskar henne, vill du att hon skulle vara glad, och du gör allt du kan för att göra det ett faktum-men just nu-ya vill bara springa iväg eller döda henne. Hon har gått stark Ravin "nötter! Att hon gråter, vresig, irriterad, patetiska, och oavsett vad du säger och gör-det är fel! Du är inte ensam-och nej, hon är inte en lom! HON ÄR NORMAL! Här är några tips som hjälper dig att överleva nästa vecka utan att hoppa från en bro (eller trycka bort henne!)

Du behöver:
Se nedan


1
Ok killar! FIRST-du behöver veta när du ska vara beredd på henne smälta ner. Håll koll på hennes cykel i din kalender. Jag vet-inte det mest manliga man kan göra, och ya behöver inte dela med killen du umgås med. Men att hålla reda dig själv ger dig en fördel-som en playbook för det andra laget
2
Nästa -!. Bara att vara redo. Du vet att hon kommer att gå vriden-varför inte göra vad ni kan för att mildra stormen lite och tjäna lite stora tomte poäng på vägen! Det bästa sättet att göra detta-lär din tjej! Vad hon längtar allmänhet? Är hon en utropare eller en bitcher? Har hon blir trött, eller har hon gå till gymmet? Ta reda på vad som gör henne tick under denna tid och stödja den. Om hon längtar vissa livsmedel-ta med den hem oanmälda:) Inte stora mängder, men tillräckligt för att tillfredsställa lusten att mellanmål. Om hon är en utropare-då käften, erbjuda en axel, ge henne en näsduk, och ärligt talat-inte försöka lösa allt irrationella problem hon har. Lyssna bara, låt henne snyfta ut, och säger ingenting annat än jag förstår-och, kan jag få dig en annan choklad /ost poof?? Du kommer att tjäna enorma poäng genom att göra det. Erbjud dig att göra en syssla eller två utan att fråga henne! Diska eller sopa golv-Säg att du bara ville att hon skulle kunna slappna av lite så att du försökte hjälpa till med de uppgifter som behövs göras. Återigen, enorma brownie poäng:) erbjuda henne en av dina bekväma skjortor att gosa upp i och säga att hon är vacker (även om hon ser ut som en lastbil slog henne)

Gör det här-ärligt talat -! låter lite fånigt-men du kommer att hamna belönas tio gånger när hon är frisk
3
Slutligen -!. det skadar inte din manliga image-men kommer hem med vad hon behöver. Vet du vad "varumärke" för produkter hon använder. Inget säger kärlek som att komma hem med rätt varor hon behöver, utan hennes fråga, i rätt varumärke! Inte mysa här-vill få ett ligg mycket senare i månaden? Få detta ett rätt! Kom hem med tamponger, choklad, ost poofs, eller vad andra mellanmål hon behöver. Erbjud en axel att gråta på eller göra något sysslor så hon kan ta en tupplur. Städa upp lite och inte galen på henne ett par dagar medan hon är irrationell. Jag vet att detta kommer att kräva några öl (även behålla någon nykterhet!)

Hon kommer tillbaka till din förnuftig, kärleksfull, omtänksam kvinna på nolltid . . . Kom bara ihåg-de små saker du gör (även de andra snubbar låtsas att skratta åt) tjänar du ENORMA poäng, hålla henne från att gå Stark Raving nötter, och få hela processenöver snabbare!

Håll ut kompis-det är bara en vecka
!

Previous:nothing Next:hur man överlever PMS - kvinnans version

Relaterade artiklar


 • effekter av kontinuerlig användning av progesteron kräm
 • trötthet rättsmedel
 • hur de ska hålla sig i form (även med barnen)
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • hur man köper linser på nätet i Kanada
 • mikonazol biverkningar
 • skäl att ge blod
 • hur man överlever din kvinnas PMS ......
 • husdjur för barn som har astma
 • hälsporre smärtlindring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com