hur man ska äta rätt för graviditet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-30
Hälsan hos dina barn börjar i livmodern. Graviditeten är gången för att skapa grunden för ett barns liv. Tyvärr, de flesta kvinnor när de är gravida automatiskt tror att eftersom de äter för två, kan de äta vad de vill och att normala regler inte gäller. Denna filosofi kan vara skadligt för moderns och barnets hälsa. Fostrets utveckling behöver bara en ren 300-400 kalorier per dag i genomsnitt. Det motsvarar en extra liten måltid, t. ex. en kli muffin och frukt eller en fullkorn jordnötssmör och gelé smörgås och en kopp granola.

När jag fick veta att jag var gravid, blev jag ännu mer medvetna och försiktiga om allt som gick in i min kropp. Du skapar ett nytt liv inom dig, som växer och utvecklas från det som du sätter inuti kroppen. Jag säger inte att du inte kan unna en gång och ett tag och har glass eller pizza, jag bara varna dig att bli mer medveten. När du sätter dig ner för att äta, fråga dig själv om maten kommer att skapa friskt barn celler och vävnader, eller är det bara tomt och näring mindre kalorier som inte har någon positiv effekt. Till exempel, om du är sugen på något sött, betyder det inte att barnet behöver en fruktglass glass. Istället försöker frukt eller en smoothie. Det finns alltid friskare och mer naturlig valmöjligheter snarare än förädlade mycket fett, mycket socker och höga mat natrium på livsmedelsbutiker hyllor.

Följande är min graviditet kost Dozen, för att hålla dig och barnet friskaste. . .

Du behöver:.
gravid mamma
Växande barn.
Hälsosamma livsmedel.
Gravida aptit.
Hela kosttillskott.
Grön Super Foods.
Basiskt vatten.


1.
Välj livsmedel närmast sitt naturliga tillstånd. Bearbetas och raffinerat vitt mjöl, socker, chips, kakor, snabbmat, middagar mikrovågsugn, och stekt mat är exempel på livsmedel som inte förekommer i naturligt tillstånd och bör undvikas eller minimeras. Livsmedel i naturligt tillstånd inkludera färsk frukt och grönsaker, fullkorn, råa nötter och frön, baljväxter och ekologisk kött och mejeriprodukter. Min personliga mål var att konsumera minst 80-90% av min dagliga intaget från ovannämnda färska, oförändrat hela livsmedel, framför allt inkluderar massor av grönsaker!
2.
Baby Shake plus fem. Jag har funnit att det bästa sättet att hålla upp min energi, förebygga halsbränna, och uppfyller de näringsmässiga dagliga behov är att äta något var 2-3 timme, med början med en skakning på morgonen. Det kommer i allmänhet ut till 1 skaka plus 5 flera måltider. Min baby skaka består av juice eller vatten med grön superfoods (vete gräs, spirulina, etc. ), Catie's C-vitamin, proteinpulver, fiskolja, yoghurt och linfrön måltid. Det började mig med koncentrerad näring, nyttiga fetter och fibrer. Sedan hela dagen, inte svälter inte dig själv och barnet-äta små bitar ofta
3
3 portioner protein per dag. . . Bra kvalitet protein är avgörande för ditt barns utveckling, och att din energi. Varje portion bör helst vara ca 15-25 gram protein. Detta betyder inte beställa extra pepperoni och bacon på din pizza för att uppfylla dina behov! Fokus på bakad eller stekt ekologiskt kött och vilda skaldjur, ekologisk mjölk, ekologiska ägg, tempeh och miso, baljväxter, fullkornsprodukter, nötter och frön. En portion protein innehåller 4 gram kött, fisk och skaldjur, 3 ägg, 2 koppar yoghurt, eller 1 kopp keso. En halv portion protein innehåller 3 msk jordnötssmör, 3 uns tempeh, Â u00BE kopp kokta bönor, en u00BD kopp kopp quinoa, 4 skivor fullkornsbröd, 3 gram nötter, Â u00BD kopp linfrö och 2 uns sesamfrön. Var kreativ och variera din proteiner dagliga
4.
3-4 portioner kalcium rika livsmedel Daily. Inte bara kalcium barnet behöver för att växa, är det också viktigt för hjärtat, muskler, nerver utveckling och enzymer. Absorberbara kalcium förekommer inte bara i mejeriprodukter, men även i grönsaker och proteinrika livsmedel. Tänk på att Getmjölk är lättare att smälta än komjölk och kalcium är mycket lättare att ta till sig. Jag vet att du kan pop kalcium piller som skulle ge dig de nödvändiga 1200 mg kalcium som behövs, men det skulle inte absorberas som helt eller lätt som hela livsmedel. För din referens, 1 portion ca 300 mg kalcium kan omfatta 1 kopp yoghurt, 3 msk sesamfrön, 1 kopp kokta gröna, 1 /2 tsk Hydrilla alger, 1 u00BD koppar edamame, 5 gram mjölk och 1 ounce ost.
5.
2 eller fler portioner av Iron Rich Foods Daily. Under graviditeten behöver din järn tillsammans med barnets, är mycket höga. Det är mycket vanligt att mamman låg i järn eller ens anemiska, varför järnrik mat är viktiga. Du kommer att veta när du är även något lågt i järn eftersom din energi kommer att vara mycket låg, kan du känna dig yr och slö. Bra källor till järn inkluderar Blackstrap melass, tång, rött kött, gröna bladgrönsaker (grönkål, collards, spenat . . . ), pumpafrön, tofu och tempeh, torkad frukt, grönt gräs (vete gräs, alger spirulina. . . ) Och olika skaldjur. När komplettera järn, leta efter hela livsmedels-baserade produkter, som lätt tas upp och inte orsakar förstoppning, såsom blod Builder av Megafoods.
6.
Halva din kroppsvikt i gram (minst ) av alkaliskt vatten dagligen. Glöm inte att du också dricker för två! Du och ditt barn är ungefär 70% vätska och som barnet växer, ökar ditt behov av vatten. Optimal hälsa för befruktning, graviditet och barn hälsa är beroende av en intern alkalisk miljö och det bästa sättet att alkalize är via alkaliska vatten. Dricka basiskt vatten före, under och efter graviditeten bidrar till att säkra hälsa mamma och baby, tillsammans med att minimera den fruktade graviditetsillamående. Läs mer om alkaliskt vatten och graviditet . . . http://www. justgoodenergy. com/202F08/30/alakline-mom-healthy-baby/
7.
God absorberbara Prenatal VitaMan. Det är svårt att uppfylla alla nödvändiga näringsämnen på daglig basis. Läkare rekommenderar alltid att ta en prenatal dock vara försiktig, eftersom inte alla kosttillskott är skapade lika. Snarare än automatiskt tar ett receptbelagt prenatal eller en generisk en från din lokala mataffär, göra lite efterforskningar först. Den bästa fosterdiagnostik för att ta är en som är hel mat snarare än en som är gjord av syntetiskt, svårt att absorbera vitaminer. Mat baserade kosttillskott smälta mycket lätt och snabbt utnyttjas av kroppen. Jag har haft stor framgång med Catie's Woman's Multi, nytt kapitel: s Fosterdiagnostik och Megafoods Prenatal, som alla är mat baserad. Försök också andra produkter från dessa livsmedel baserade företag, liksom deras kalcium, järn och vitamin C.
8.
hälsosamma fetter och DHA. I genomsnitt rekommenderar jag minst 3-4 portioner av oraffinerad, råa fetter. Nej, beställa extra ost på allt och matlagning med extra smör inte uppfyller kraven. Bra fetter är viktiga för hormonet fungerar, ett växande foster, och hjärna och ögon utveckling (särskilt behövs är DHA finns i fisk, alger och valnötter). Försök att inte värma upp fett när det är möjligt. Upphettade oljor kan ändra molekylärt, ibland blir skadligt, och kan lösa viktiga näringsämnen. Bra fettkällor, vilket motsvarar ungefär 1 portion innehåller 1 msk olivolja, kokos, eller druvkärneolja, 1 msk Veganaise (hälsosamt alternativ till majonnäs), 2 msk jordnötssmör, Â u00BC av en avokado, 1 tsk kallpressad fiskolja (rik på DHA), 1 tsk linfröolja, 3 gram råa nötter eller frön, 4 oz. vild lax och 1 msk tahini.
9.
Undvik alkohol, koffein, rökning och droger. Självklart det är farligt att röka eller ta droger, även läkemedel (såvida okayed av din läkare), och bör sluta cold turkey när du reda på att du är gravid. Alkohol har varit ansluten med många hälsoproblem hos barn och bör undvikas. Alkohol är mycket sur och skapar stress i din s och barnets kropp. Koffein bör minimeras eller undvikas. Om koffein kan öka din hjärtfrekvens, tänk på vad den gör till den lilla växande barnet. Även koffein och alkohol kan förhindra korrekt upptag av järn och kalcium i mamma och baby.
10.
Minimera natrium, bearbetas socker och bearbetade oljor. Läs etiketter och se till att du väljer låg natriumhalt mat som inte har tillsatt socker /sirap eller bearbetade oljor som raps, härdad olja, eller fraktionerad palmolja Kern olja. Alla tre vanliga tillsatser är giftiga, har absolut ingen hälsofördelar, orsaka övervikt vinst för mamma och är extremt svårt för barnets kropp att hantera. Syran som skapas av dessa kemikalier förgrunden för sjukdom, sjukdomar och annat elände.
11.
Ät ekologiskt om möjligt. Ekologiska produkter, nötter och frön, kärnor, osv, ligger så nära som möjligt vara fria från bekämpningsmedel och kemikalier som används i konventionella livsmedel. Ju mindre kemikalier som du äter, desto färre gifter som absorberar in ditt barn.
12.
Läs etiketter noga. Ord som du inte kan uttala eller ingredienser som inte är faktiska livsmedel eller kryddor, bör undvikas. Här är ingredienser som bör ta upp en röd flagga: konstgjorda färgämnen, naturliga smakämnen, färgämnen mat (röd gul nummer 5, etc. ), onaturligt livsmedelstillsatser, kemiska konserveringsmedel, aspartam, MSG, sulfiter, svaveldioxid, parabener, och Listan kan göras lång. Tänk dock!

Tips och varningar


 • inte blir överväldigad, bara ta det ett steg i taget och ta med så många friska tips i din graviditet kost som möjligt.
 • alltid tala med din läkare innan du börjar ett nytt program att äta


 • Previous:nothing Next:hur man bygger muskler med lätt träning

  Relaterade artiklar


 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • hur man kan bota intestinal tuberkulos
 • hur man kan slå hudirritation
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • stegen i Krebs cykel
 • Definitionen av en blodtransfusion
 • livsmedel för att undvika med prostatit
 • aha kolesterol riktlinjer
 • luftrenare information
 • Nicotrol inhalator system instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com