hur till komma fri HLR kurser lästa i ditt område

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-23
Du kanske redan vet att det finns vissa organisationer som erbjuder gratis HLR klasser. Det verkliga problemet är dock att få dem att komma till små städer, så du behöver inte resa för att rädda ett liv. Det finns hopp för dem som vill lära dig att utföra dessa färdigheter för att rädda ett liv. Om du vill få gratis HLR kurser lästa i ditt område, finns det några saker du kan göra för att förbättra dina chanser. Här är hur
1.
Organisera en grupp eller lokal människor i samhället, och kanske omgivande samhället att få gratis HLR klasser undervisas i ditt område. Genom att helt enkelt prata runt med medborgarna i ditt område, kommer du att finna att flera skulle vilja att lära sig dessa färdigheter. Du behöver inte nödvändigtvis en stor grupp för att få fri HLR klasser att komma till ditt område, men det finns vissa andra saker du bör göra.
2.
Gör informativa flygblad, påfyllning dem med uppgifter om fördelarna med att få gratis HLR klasser i ditt område. Flygbladen du gör bör ha ett professionellt utseende, men de behöver inte vara dyrt. Alla som har datorkunskaper kommer att kunna hjälpa dig med detta. Inte bara bör du göra flygblad, men du bör också göra upp ansökan former gratis HLR klasser i ditt område. Framställningen skall tydligt framgå vad du vill, och har en signatur avsnitt för medborgarna i området att skriva.
3.
Starta ett upprop för fri HLR klasser. Medlemmarna i din grupp kan alla gå tillsammans för att samla in underskrifter. Om du väljer att gå från dörr till dörr, skulle det vara en god idé att vara försiktig, och dubbelt upp när det är möjligt. Du kommer att upptäcka att du kan få mycket stöd från dina grannar och medlemmar av samhället när du försöker få gratis HLR klasser. Många kommer att underteckna ansökan även om de inte avser att vidta för klassen, men vill bara möjlighet för dem som vill lära sig. Glöm inte att dela ut flygblad informativ under denna process. Detta är verkligen hur du kan få gratis HLR klasser i din kommun.
4.
Gå till din lokala hälsodepartementet och träffa dem. Visa dem alla underskrifter av folk som vill ha gratis HLR klasser i deras område. Du kommer att få deras uppmärksamhet för säker, vilket gör det svårare för dem att säga nej. Om du inte har mycket tur, prata med din stad råd, lokala sjukhus och medborgarorganisationer. Du kommer bli förvånad över hur mycket framsteg du kan göra. Med många människor ber om samma sak, i detta fall fri HLR klasser, bara gör det svårare för dem alla att säga nej. Du kan få dessa i ditt område även om du är en mycket liten kommun.


Previous:nothing Next:Milk Thistle nytta

Relaterade artiklar


 • ska man ge ett barn vitaminer med fluor?
 • riskerna av solarier & sola
 • hur man gör det mesta av ett medicinskt utnämning
 • långsiktiga mål för demens
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
 • hur lång tid efter utsättning av p-piller kan du bli gravid?
 • kronisk snuva hos småbarn
 • hur man köper ett blodsockertest
 • hur man gör fosterdiagnostik graviditet yoga
 • rotavirusinfektion hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com